News

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Flaviei Mihășan! Cuplul urmează să aibă un copil

Verdict.ro
January 18, 2019 14:55 PM

Flavia Mihășan de la „Neatza” și-a găsit fericirea în brațele lui Marius Moldovan, un dansator profesionist. Anul trecut, acesta a ajuns în finala unui concurs de talente.

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Flaviei Mihășan! Cuplul urmează să aibă un copil

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!”, potrivit Spy News. S-au plăcut foarte tare și acum formează un cuplu solid. Flavia Mihășan și iubitul ei își așteaptă primul copil. Zvonuri despre sarcina vedetei TV au tot circulat, însă abia pe 28 decembrie Flavia a făcut anunțul oficial.

Marius Moldovan are 27 de ani și este actor, fotomodel şi dansator profesionist. Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. În prezent, Marius Moldovan lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal, scrie Cancan.

Recent, Marius Moldovan a putut fi surprins pe scenă alături de Delia, fiind unul dintre dansatorii artistei.

#acadelia show! @delia Photo credits: @georgescugabriel90

A post shared by MARIUS MOLDOVAN (@moldovanmariuss) on

De acum inainte, vom sarbatori totul altfel :)? Cel mai frumos cadou e pe drum si ne-a ales pe noi. ?? #16weekspregnant #firsttimeparents #happyholidays??♥️@moldovanmariuss

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan) on

Ce spune Flavia despre botez

Despre botez, vedeta a spus glumind: „Noi putem să facem botezul la tine la restaurant (n.r. la Dani Oţil). Eu am rămas în urmă cu… Nu plătesc nimic! Dacă e facem botezul la tine (n.r. Răzvan) şi nunta la tine (n.r. Dani)”.