News

Cine este și cu ce se ocupă soțul Vlăduței Lupău, noua senzație a Youtube-ului românesc

A. S.
January 23, 2020 14:29 PM

Vlăduța Lupău este cântăreața de 28 de ani care a reușit să cucerească publicul românesc în ultima perioadă, atât pe scenă, cât și în mediul online. Artista s-a căsătorit anul trecut cu alesul inimii sale. 

Vlăduța Lupău este noua senzație a muzicii populare, reușind să ridice lumea în picioare atunci când cântă la diverse evenimente din țară. Recent, artista s-a căsătorit cu Adrian Rus. Cel care i-a furat inima Vlăduței Lupău, Adrian Rus, este unul dintre fiii lui Toma Rus, fostul chestor de poliție, secretar de stat în cadrul MAI. Acesta a fost şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj până în anul 2006.

Tânărul, acum portar de rezervă la CFR Cluj, a devenit cunoscut showbiz-ului autohton prin scandalurile în care a fost implicat. Unul dintre acestea a avut loc în anul 2015, când sportivul s-a ales cu 20 de etape de suspendare după ce a urcat în tribune și a bătut un susținător al echipei adverse, împreună cu Ionuț Rus, fratele său.

Vladuta Lupău și soțul ei, Adrian Rus
Vladuta Lupău și soțul ei, Adrian Rus

Vlăduța Lupău își dorește un copil

„L-am cunoscut la o cântare. Un profesor de-al meu avea un eveniment la un lac, tatăl lui era acolo, eu cântam, iar la un moment dat a venit și el. Cînd m-a cerut de soție a făcut un scenariu cu poliția. Tatăl lui a fost în Poliție, așa a putut aranja surpriza, astfel încât sî fiu chiar surprinsă. El joacă fotbal la CFR Cluj. Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o să avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta. Îmi place cel mai mult la el că mă iubește”, spunea Vlăduța Lupău.

Cum a ajuns Vlăduța Lupău pe culmile succesului

Vlăduța Lupău a început să cânte încă de la o vârstă fragedă. Astfel că la vârsta de 4 ani, artista deja alesese drumul pe care să-l urmeze în viață. După multă muncă și eforturi, interpreta de muzică populară a ajuns unde a visat încă de când era mică.

„Vă spun de la început că vă mulțumesc tuturor celor care veți citi aceste rânduri. O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine. Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului. Ioi, şi am uitat să vă zic că m-am născut într-o zi tare faină, adică pe 8 Martie; e faină tare ziua asta!”, a spus Vlăduța Lupău.Citeşte întreaga ştire: Cine este Vlăduța Lupău, noua senzație a muzicii populare. Are 28 de ani și s-a căsătorit recent cu un fotbalist