News

Cine sunt concurenții emisiunii Like a Star, produsă de Antena Stars și moderată de Gabriela Cristea

A. S.
January 16, 2020 16:21 PM

Emisiunea Like a Star, prezentată de Gabriela Cristea la Antena Stars, strânge la un loc, în fiecare săptămână, 12 concurenți. Iată cine sunt aceștia

Like a Star, cea mai nouă emisiune prezentată de Gabriela Cristea la Antena Stars, pune în competiție 12 concurenți în casa Like a Star. Aceștia fac tot pposibilul să atragă atenția publicului, dar și să devină populari pe rețelele de socializare.

Lista completă de concurenți Like a Star

Printre concurenții emisiunii de la Antena Stars se numără Nicoleta Dragne, ispitã la Insula Iubirii și Naba Salem (fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ și fosta asistentă TV a Biancăi Drăgușanu de la ‘Te vreau lângă mine’). Iată lista completă a concurenților care se află în competiție în acest moment în casa Like a star:

  • Cătălin Voicilă,
  • Tavi Marcu,
  • Ionatan David,
  • Nicoleta Dragne,
  • Naba Ali Salem,
  • Ana Maria Manolache,
  • Mădălin Nedelcu,
  • Andrei Șerban,
  • Ionuț Stoica,
  • Dumitrița Stoica,
  • Livia Comănescu Larisa

Zilnic, în casa Like a star!, cei 12 concurenţi trebuie să pregătească  un moment video care sã îi punã cât mai bine în valoare, prin orice mijloace artistice, creative şi originale, în faţa camerei de filmat, şi prin intermediul cãruia sã îşi atingã scopul: sã atragã simpatia publicului şi, implicit, un numãr cât mai mare de urmãritori pe conturile personale de Instagram.

La sfârşitul fiecãrei sãptãmâni, în cadrul ediţiei de galã se nominalizează un star al sãptãmânii, bazat pe votul celor din casã. Star-ul sãptãmânii primeşte o stea şi dreptul de a stabili regulile în casã timp de o sãptãmânã. La fiecare eliminare sau abandon, un nou concurent va avea ocazia sã intre în casã, astfel cã în toatã perioada difuzãrii castingul rãmâne deschis.

Cine au fost primii concurenți în cadrul emisiunii Like a Star:

Inițial, emisiunea a luat startul cu alți 12 concurenți care au luptat pentru primul trofeu al săptămânii.

Nicoleta Dragne, ispitã la Insula Iubirii, Diana Lincan, Naba Salem, Ana Maria Manolache, Alexandra Şerban şi Roxana Stancu, dar şi Cãtãlin Voicilã, Cristi Neagu, David Ionatan, Doru Zamfir, Kesu Ahmed şi Tavi Marcu Rãzvan au fost primii 12 concurenți ai emisiunii Like a Star.

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii Like a Star, după ce a născut a doua oară

După ce a devenit mamă a doua oară, Gabriela Cristea a revenit la Antena Stars cu această nouă emisiune. La momentul respectiv, proaspăta mămică s-a declarat foarte încântată de revenirea pe platourile de filmare.

Citește și: PRIMA IMAGINE CU CHIPUL LUI IRIS, CEA DE-A DOUA FETIŢĂ A GABRIELEI CRISTEA

”Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră. Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piaţa media. Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă să le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme!”, spunea Gabriela Cristea în luna octombrie 2019, atunci când a fost lansată emisiunea Like a Star de la Antena Stars.