News

Claudia Schiffer, siluetă de invidiat la 48 de ani! Arată la fel de bine ca în anii '90

andreea voicu
August 23, 2019 11:47 AM

Nici nu zici că are 48 de ani! Claudia Schiffer are o siluetă de invidiat, deşi nu mai este o tinerică.

Pe aceeasi temaTopmodelele Claudia Schiffer şi Stephanie Seymour au pozat nud pentru Vogue Italia

În urmă cu aproape 30 de ani, blondina reuşea să îşi facă intrarea în lumea modei şi să cucerească întreaga planetă cu frumuseţea sa.

Claudia Schiffer, siluetă de invidiat la 48 de ani! Arată la fel de bine ca în anii ’90

Supermodelul german nu s-a schimbat foarte mult şi arată la fel de bine ca atunci când era o adolescentă.

Cea mai recentă ipostază în care a fost susprinsă Claudia Schiffer ne arată și de ce a fost considerată un top model de succes în anii ’90.

Claudia Schiffer nu a fost tentată de-a lungul timpului să apeleze la operaţiile estetice. Aceasta are curajul să iasă pe stradă complet nemachiată, fiind un exemplu de urmat, şi anume că vârsta nu este decât un număr.

Claudia Schiffer a apărut pe coperta mai multe reviste celebre, precum Vogue, Elle, Rolling Stone. În plus, deţine recordul mondial pentru cele mai multe fotografii de pe prima pagină, potrivit ‘Guinness Book of World Records’.

Modelul are o avere de 60 de milioane de dolari, a creat două linii de modă, are propria colecţie de dresuri sexy şi farduri. De asemenea, a apărut şi în peste 29 de pelicule, cea mai cunoscută fiind ‘Richie Rich’. Claudia Schiffer are trei copii, un băiat Caspar Matthew (16 ani), și două fete, Clemetine  Poppy (15 ani) și Cosima Violet (9 ani).