News

Conflictul dintre Prințul William și Prințul Harry, intensificat?

adelina.duinea
June 16, 2019 15:00 PM

Recent, zvonurile cu privire la înrăutățirea relației dintre cei doi Prinți ai Angliei s-au intensificat. Noi date din presa internațională confirmă suspiciunile legate de o ceartă între cei doi.

Pe aceeasi temaCe cadouri a primit fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry de la Priyanka Chopra și Nick Jonas

Conflictul dintre Prințul William și Prințul Harry, intensificat?

Katie Nicholl, corespondentul regal al revistei Vanity Fair și autorul publicației Harry: Life, Loss, and Love, a dezvăluit pentru Entertainment Tonight:

„Categoric cei doi s-au îndepărtat unul de altul. Mi s-a confirmat de către o sursă veche de la Palat că, la un moment dat, cei doi nu-și mai vorbeau deloc.”

Cu toate acestea, datorită noului membru al familiei, cei doi par să se înțeleagă din ce în ce mai bine. „Cred că venirea pe lume a micuțului Archie i-a ajutat să-și îmbunătățească relația. William este extrem de bucuros că fratele lui a devenit tată.”

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry își revonează din nou locuința

Speculațiile cu privire la „tensiunea” dintre cei doi frați datează încă de la sfârșitul anului trecut. La începutul lui 2019, Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat de la Palatul Kensington, unde locuiau alături de Ducele și Ducesa de Cambridge, în vila Frogmore din Windsor.

Mai mult decât atât, nu de mult timp, Ducii de Sussex și-au „lansat” propriul cont de Instagram. Astfel s-au separat față de contul existent deja pentru transmiterea mesajelor Familiei Regale.

Surse de la Palat au mărturisit apoi pentru People că cei patru nu ar fi putut locui niciodată împeună. Oricum cei doi frați își doreau propria casă unde să poată locui după propriile lor reguli.

Chiar dacă informațiile lui Katie sunt adevărate, Prinții Angliei par a fi pe drumul cel bun.

Sursă: In Style