News

Corespondența dintre Prințul Philip și Diana a fost făcută publică: „Nu îmi pot imagina pe cineva sănătos la cap care.."

Verdict.ro
December 26, 2018 12:56 PM

Corespondența dintre Prințul Philip și Diana a fost făcută publică. Scrisorile acestora demonstrează că Prințul Philip și-a susținut nora pe tot parcursul divorțului de Prințul Charles.

În 1996, întreaga familie regală a fost surprinsă de divorțul dintre Prințesa Diana și Prințul Charles. Un divorț regal este scandalos de fel, însă detaliile care au dus la despărțirea lui Charles de Diana sunt cele cu adevărat surprinzătoare. La acel timp, a fost dovedit că Prințul Charles avea o aventură cu actuala lui soție, Camilla Parker Bowles.

Situația a fost dificilă pentru întreaga familie regală, însă un membru în particular și-a arătat suportul pentru Prințesa Diana. În timp ce presa scria despre neînțelegerile dintre Prințesa Diana și Prințul Philip, în realitate, acesta îi era alături.

Prințul Philip a fost de partea Prințesei Diana în divorțul cu Prințul Charles

În 2003, majordomul regal, Paul Burrell, a scos la lumină câteva scrisori care ar fi fost scrise de Prințul Philip și destinate Prințesei Diana. La acea vreme, The Sunday Times scria că Philip ar fi încercat să oprească publicarea scrisorilor, sugerând astfel că acestea erau autentice.

Câteva pasaje din scrisori, care au ajuns la Daily Mail, spuneau: „Nu îmi pot imagina pe cineva sănătos la cap care te-ar părăsi pentru Camilla” sau „Pentru un om cu statutul lui, Charles a fost naiv să riște totul cu Camilla. Niciodată nu ne-am gândit că te-ar putea părăsi pentru ea. Nici măcar nu ne-a trecut prin minte o astfel de posibilitate”.

La un moment dat, însă, Philip a întrebat-o pe Diana „Te poți uita sincer în inima ta și să spui că relația lui Charles cu Camilla nu a avut de-a face cu comportamentul tău în căsnicia pe care ați avut-o?”, sugerând că din vina ei Charles ar fi avut o altă relație.

Recent, The Mirror a dezvăluit o mulțime de scrisori în care Diana îi cerea sfaturi socrului ei.