News

Cosmina Păsărin nu-și dorește un copil acum! Care este motivul

adelina.duinea
March 28, 2019 11:19 AM

Cosmina Păsărin nu-și dorește un copil acum. Vedeta este în continuare o femeie singură şi este departe de ea gândul de a-și întemeia o familie. Prezentatoarea a şi explicat de ce nu vrea un copil acum sau prea curând.

Cosmina Păsărin nu-și dorește un copil acum! Care este motivul

Invitată în emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, Cosmina Păsărin a vorbit despre viaţa ei privată, explicând de ce nu îşi doreşte un copil acum, scrie Spy News.

„Este şi puţin ciudat pentru că nu poţi, spre exemplu, în luna a şasea de sarcină, să mergi să prezinţi evenimente. Ar însemna să iau o pauză foarte mare. O pauză pe care nu mi-o permit. Prefer să mai stau singură până când va veni persoana potrivită.

Citește și: Lidia Buble, despre sarcină: „Îmi doresc să am cinci copii”

Am două laturi, una foarte sensibilă şi una care mă face să par cum aţi zis voi. Sunt foarte sensibilă şi cred foarte mult în dragoste, în oamenii potriviţi. Cred în ideea de familie, dar nu am făcut un scop din acest lucru”, a spus Cosmina Păsărin pentru sursa menționată anterior.

Cu ceva timp în urmă, pentru revista Spy, Cosmina a mai mărturisit: „Eu nu vreau să mă căsătoresc. Mi se pare că o căsătorie e o înţelegere destul de fragilă între oameni. Cred în căsătorie, mă uit cu admiraţie, dar nu mai reuşim toţi. Nu mai sunt vremurile în care să reuşim. Oamenii poate înainte acceptau prea mult şi asta îi ducea spre nefericire. Societatea evoluează şi nu putem trăi după modelul părinţiilor sau al bunicilor pentru că așa nu ne mai trăim propriile vieţi. Până la 34 de ani nu m-a convins nimeni să fac acest pas.”

Cosmina Păsărin a dezvăluit secretul siluetei ei

„Mănânc de toate, dar am grijă să fie în porţii mici, nu vă gândiţi că sunt foarte mici. Fac sport acasă, dar nu apuc să fac tot timpul. Am avut o perioadă destul de plină în evenimente, am fost la Sinaia, la Iaşi, la Arad, după astfel de evenimente sunt destul de obosită. Am norocul de a trece prin mai multe zone”, a mai spus Cosmina Păsărin.

Citește și: Alina Pușcaș, despre a treia sarcină: „Îmi este zilnic rău”

Cosmina Păsărin a intrat în lumina reflectoarelor la vârsta de 18 ani, atunci când a participat la concursul „Vara Ispitelor”, de la Pro TV. De-a lungul timpului a avut joburi diverse: a prezentat diferite emisiuni TV sau evenimente, a fost MC, chiar şi model.