News

Cristiano Ronaldo, surprins purtând bijuterii în valoare de 630.000£

iulia.statie
December 31, 2019 12:48 PM

Cristiano Ronaldo a ținut să se mândrească cu bijuteriile sale în valoare de 630.000 euro.

Pe aceeasi temaJuventus a dat lovitura cu transferul lui Ronaldo! Încasări de 60 milioane de dolari în 24 de ore

Ronaldo, unul dintre cei mai bine plătiți sportivi din lume, adoră luxul și bijuteriile extravagante. El a participat la o conferință în Dubai, dumincă, iar pentru aceasta ocazie a ales să își accesorizeze ținuta cu un ceas Rolex GMT-Master Ice extrem de rar, în valoare de 380.000 euro.

De asemenea, el a adăugat două inele, primul în valoare de 50.000 euro și al doilea în valoare de 200.000 euro.

Rolex-ul purtat de Ronaldo este unul dintre cele mai rare și scumpe făcute vreodată, creat cu aur alb de 18 carate și sute de diamante de 30 de carate.

Iar acesta nu este cel mai scump ceas din colecția sa. El deține și un ceas extrem de rar, semnat Franck Muller, evaluat la suma de 1.2 milioane de euro, descris ca „rar, superb și complicat” de unicul distribuitor britanic al brand-ului, Frost of London, potrivit mirror.co.uk.

Cristiano Ronaldo, surprins purtând bijuterii în valoare de 630.000£

Cristiano a avut motiv de sărbătoare, ținând cont că a câștigat premiul pentru „Cel mai bun fotbalist al anului” la Dubai Globe Soccer Awards.

Starul portughez a fost numit recent de către Forbes al doilea cel mai bine plătit sportiv din ultimul deceniu. Și la capitolul social media el se poate bucura de extrem de mulți urmăritori, atât pe Facebook, cât și pe Instagram, fiind cel mai urmărit om de pe planetă.

Dar totuși, Ronaldo a dezvăluit că acum cariera sa poate lua o turnură neașteptată, dorind să încerce și actoria:„Când nu o să mai joc fotbal, vreau să mă întorc să studiez. Mă axez mult pe a învăța, pentru că, din păcate, studiile pe care le-am făcut nu îmi pot da răspunsurile pe care le doresc. Vreau să încerc să joc într-un film, mă fascinează.”

Cu privire la planul de a se retrage, el a spus: „Mereu joc cu intenția de a câștiga. Când corpul meu nu va mai răspunde cum trebuie pe teren, atunci va fi vremea să mă opresc. Multă vreme vârsta potrivită de a te retrage era 30 sau 32, acum jucătorii pot atinge și 40.”