News

Cristina Dochianu, mămică pentru a treia oară! Cum au reacționat fetițele

iulia.statie
November 21, 2019 12:01 PM

În familia fostei prezentatoare TV este mare sărbătoare. Cristina Dochianu Fogarassy a devenit mămică pentru a treia oară. Pe lume a venit zilele trecute un băiețel, iar azi cei doi au ajuns împreună acasă, unde îi așteptau nerăbdătoare cele două fetițe ale frumoasei blonde.

Pe aceeasi temaGina Pistol probleme cu mâncarea în Asia: „Am mâncat o zi, două, trei, patru, cinci, o săptămână, dar pe urmă...”

Cristina și omul de afaceri Cristian Fogarassy s-au căsătorit în 2013 și au devenit părinți pentru prima oară în 2015, atunci când în familia lor a venit pe lume Yvonne (5 ani). Doi ani mai târziu, apărut și Anais (2 ani) iar acum toți se bucură și de un minunat băiețel!

Cristina Dochianu, mămică pentru a treia oară! Cum au reacționat fetițele

 

View this post on Instagram

 

?❤️

A post shared by Cristina Fogarassy (@krisfogarassy) on

Se pare că Yvonne și Anais au fost extrem de încântate atunci când și-au cunoscut frățiorul. Îmbrăcate ca două prințese, ele au decorat casa cu baloane pentru a-l primi pe micuț așa cum se cuvinte, conform Libertatea pentru Femei. 

Cristina nu s-a putut abține și a imortalizat momentul pentru a le arăta și fanilor ce au pregătit micuțele. Fosta prezentatoare s-a retras din lumina reflectoarelor și a dedicat tot timpul său familiei.

Înainte de căsătoria cu omul de afaceri Cristian Fogarassy, blonda a fost împreună cu Radu Cernăuțean, din trupa Crush, din 2007 până în 2010. Relația lor a fost una mediatizată, dar după aceea, Cristina și-a întâlnit alesul inimii, având acum o căsnicie minunată de șase ani.