News

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au împlinit 8 ani de căsnicie! Cum s-au cunoscut

andreea voicu
April 24, 2019 13:38 PM

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au o căsnicie fericită, o fetiţă minunată, iar recent au împlinit 8 ani de mariaj.

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu par că au găsit reţeta perfectă pentru un mariaj reuşit. Fostul prezentator tv şi vedeta s-au cununat religios pe 12 iunie, în aer liber, la Palatul Ştirbey. Ceremonia religioasă a fost oficiată de patru preoţi. Cununia civilă a avut loc în Republica Moldova, în primăvara lui 2011.

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au împlinit 8 ani de căsnicie!

Povestea de dragoste dintre Cristina şi Mădălin a început acum 9 ani, în culisele emisiunii „Acces Direct”, când ea era reporter, iar el prezentator.

Avem opt ani de relație si șapte de la căsătorie. Am depășit asa numitul prag de sapte ani! Cert ca e am trăit cu intensitate maxima fiecare zi din povestea noastră de iubire. Deși mulți s-au străduit sa ne tulbure viata si sa ne distrugă, chiar, relația, am privit doar înainte, bucurându-ne unul de altul si de universul nostru romantic. Eram ca doi miei pe care lupii au încercat sa-i sfâșie intr-o frenezie a dezinformării si a știrilor fantasmagorice!

Ne-au lovit până și în plan profesional! Nici măcar nu ne-a interesat sa ne apărăm! Nu aveam de ce! Știam că tot ce ne aparține este curat si ca va dăinui. Din cauza tumultului, însă, si a nedreptăților, am cunoscut si suferința! Au fost clipe în care am crezut că ne vom prăbuși și că vom pierde tot ce am construit! Dar… ce e val ca valul trece! Astăzi suntem unul dintre cele mai respectate cupluri din spațiul public! O poveste adevărată de iubire va învinge întotdeauna!’, declara Cristina Șișcanu, pentru VIVA!, în luna iunie 2018.

La scurt timp după ce s-a îndrăgostit de aceasta, Mădălin Ionescu a divorțat de soția sa, Mihaela, după 14 ani de mariaj și a obţinut custodia fiicei sale, Ştefania, şi a fiului său Filip, care suferă de hemipareză.

”O simpatizam ca femeie, mă simţeam atras de ea, dar în perioada aceea, între februarie şi aprilie, până când mi-am făcut curaj să-i spun ce simt pentru ea, m-am gândit aproape zi de zi. A fost singurul moment din viaţă când m-am gândit atât de mult la o femeie.

M-am luptat cu mine însumi la un moment dat, mi-am spus că nu vreau să o folosesc pe ea ca pe un colac de salvare, m-am gândit foarte bine dacă sentimentele mele sunt reale sau nu, m-am luptat cu mine, dar mi-am dat seama că sunt „înfrânt” de pasiunea nebună care mă cuprinsese şi mi-am spus că aş fi un prost dacă n-aş avea curaj să-i spun”, mărturisea Mădălin Ionescu la începutul relaţiei cu Cristina Şişcanu.

 

View this post on Instagram

 

? @madalin_augustin_ionescu_insta #8anidecasatorie

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on