News

Cristina Spătar şi-a schimbat look-ul după ce s-a mutat din vila fostului soţ

andreea voicu
February 12, 2019 11:18 AM

Anul 2018 nu s-a încheiat destul de bine pentru Cristina Spătar, care a fost nevoită să se mute din vila fostului soţ.

Pe aceeasi temaAlina Chivulescu refuză să îmbrace rochia de mireasă! Care este motivul

Cântăreața a fost nevoită să lase în urmă condițiile de lux de care s-a bucurat ani buni și să caute o locuință pe măsura puterii ei financiare.

Acum, vedeta stă cu chirie alături de cei doi copii ai săi, Aida și Albert, într-un apartament dintr-un bloc cu 4 etaje din București.

Cristina Spătar şi-a schimbat look-ul după ce s-a mutat din vila fostului soţ

După ce s-a mutat, solista a decis că este momentul unei schimbări de look. Cristina Spătar a renunţat la părul lung şi s-a tuns mai scurt, iar noua transformare o prinde de minune.

Solista a publicat câteva imagini şi pe contul personal de Instagram, iar fanii virtuali au fost încântaţi de cum arată acum.

”Când toată lumea vrea extensii…. a venit și schimbarea mea de look? în 2019”, a scris artista în dreptul fotografiilor.

Cristina Spătar, în vârstă de 46 de ani, are o siluetă pentru care multe doamne și domnișoare ar face orice, însă aceasta aspiră către perfecțiune.

Cum întotdeauna este loc de mai bine, Cristina a declarat că face tot posibilul să-ți mențină suplețea și a explicat, în cadrul unui interviu, ce metode folosește atunci când kilogramele în plus îi dau bătai de cap.

”Nu prea sunt așa slabă. Am luat câteva kilograme în ultimul timp. Alerg pe bandă, merg la sală. Am început și un nou program de aerobic cu o domnișoară, încerc să fac din toate câte puțin. Mă cântăresc obsesiv. Am obsesia mea cu cântarul și cântăritul. Când iau 2-3 kilograme maximum, dar nu există 3”, a explicat solista pentru Viva!