News

Cu ce se ocupa Mihaela Rădulescu înainte de a deveni vedetă

adelina.duinea
January 8, 2019 10:09 AM

Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa Mihaela Rădulescu înainte de a deveni vedetă. Iată ce a aflat VIVA! despre personalitatea TV.

Cu ce se ocupa Mihaela Rădulescu înainte de a deveni vedetă

Mihaela Rădulescu nu a fost dintotdeauna celebră. Vedeta a muncit din greu să ajungă unde este astăzi și niciodată nu i-a fost rușine să recunoască cu ce s-a ocupat în urmă cu mulți ani. Mihaela Rădulescu a fost șofer de taxi în urmă cu 30 de ani. Vedeta a făcut tot posibilul ca să-și câștige banii într-un mod cinistit și să nu ducă lipsă de nimic. Prima dată, Mihaela Rădulescu a lucrat ca șofer de taxi fără a avea vreo aprobare.

„În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie. Nu luam decât bătrâni şi femei. Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebăm: „Nu vreţi să va duc eu?”. Eram „ilegalistă”, nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revoluție mi-am luat autorizaţia de taximetrist”, povestea Mihaela Rădulescu în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cum arată Mihaela Rădulescu nemachiată

Mihaela Rădulescu și-a început cariera în televiziune în anul 1995, în urmă cu 24 de ani, însă până atunci a lucrat pe unde a putut și a făcut tot posibilul să ajungă acolo unde și-a dorit. Vedeta a lucrat că instructor de gimnastică aerobică, a fost secretara primului purtător de cuvânt al guvernului de după Revoluţie, şef de cabinet la Senat, director de festival Dakino, organizator şi director adjunct al concursului internaţional al agenţiei Elite, „Look of the Year”.