News

Cu cine seamănă bebelușul regal! Cu Meghan Markle sau cu Prințul Harry?

andreea voicu
July 10, 2019 12:16 PM

Sâmbătă, 6 iulie, Meghan Markle și Prințul Harry și-au botezat copilul! La câteva ore de la creștinare, Ducii de Sussex au publicat primele imagini cu fața bebelușului Archie, realizate în Rose Garden de la Windors. Admiratorii s-au împărțit în două categorii: unii ziceau că e lei tata, alții că seamănă cu mama.

Pe aceeasi temaCum s-a îmbrăcat Meghan Markle la botezul lui Archie. Nu a ținut cont de tradiții

Cu cine seamănă bebelușul regal! Cu Meghan Markle sau cu Prințul Harry?

Părul roșcat l-a moștenit de la Prințul Harry, bărbia și ochii par a fi mai mult ai lui Meghan, însă pielea albă este o moștenire clară de la tatăl său.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor a fost botezat în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat în jur de 25 de persoane. Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au lipsit de la eveniment din cauza altor angajamente regale.

Meghan Markle (37 de ani) si Printul Harry (34 de ani) au pastrat secretul cu privire la cele sase perechi de nasi, conform traditiei. Acestia vor fi alesi din cercul de prieteni al celor doi.

La botez, micuțul a purtat o replică a broderiei tradiționale de botez, aceeași în care au fost îmbrăcați toți copii din Casa Regală britanică. Rochita originala de botez a fost comandata de Regina Victoria in 1841 si a fost purtata de fiica ei cea mare.

Micuțul Archie a venit pe lume la 6 mai. El ocupa pozitia a saptea in ordinea succesiunii la tron dupa bunicul sau, unchiul William, verisorii lui si tatal sau Harry.