News

Cu ei s-a iubit Andreea Raicu! Bărbații din viața vedetei TV

Verdict.ro
February 14, 2019 10:15 AM

Relațiile Andreei Raicu (41 de ani) au reprezentat mereu un subiect pentru presă. Vedeta a fost dintotdeauna o persoană discretă și nu a vorbit niciodată prea mult despre viața ei personală. Click! a realizat o retrospectivă cu trei dintre cele mai cunoscute relațiile ale Andreei Raicu.

Cu ei s-a iubit Andreea Raicu! Bărbații din viața vedetei TV

Cu ei s-a iubit Andreea Raicu: Cristi Chivu

Dintre relațiile Andreei Raicu, prima notabilă a fost cea cu fotbalistul Cristi Chivu. În urmă cu 16 ani, Andreea Raicu și Cristi Chivu vorbeau în premieră despre idila lor. Povestea de amor se înfiripase de Revelion. Atunci și-au dat seama că între ei este mult mai mult decât o simplă prietenie.

Cu ei s-a iubit Andreea Raicu Cristi Chivu
Andreea Raicu și Cristi Chivu

 

Pe vremea aceea, fostbalistul avea 22 de ani. Era unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști români și printre cei mai doriți burlaci din țara noastră. Andreea Raicu avea 25 de ani, era model și vedetă de televiziune. Povestea de iubire a durat un an de zile, începând din 2003, până în vara lui 2004, cei doi ajungând să se despartă din cauza distanței, scrie Click!. Andreea locuia la București, timp în care Chivu se afla la Amsterdam.

Citește și: Cristian Chivu este un om împlinit! Fostul mare fotbalist are o soție și două fiice superbe

Cu ei s-a iubit Andreea Raicu: Tudor Chirilă

Andreea Raicu a trăit alături de Tudor Chirilă o poveste de iubire controversată. În cinci ani de relaţie, cei doi au trecut prin numeroase împăcări şi despărţiri. S-au cunoscut în 2006, atunci când s-au afișat și pentru prima oară în calitate de cuplu la un concert al trupei Voltaj. Un sărut în fața camerelor de filmat a oficializat relația celor doi. Deși erau foarte diferiți, solistul trupei Vama Veche și Andreea Raicu au rezistat doi ani în relație, până în toamna lui 2008, când cei doi își anunțau separarea pe blogurile personale.

Cu ei s-a iubit Andreea Raicu Tudor Chirilă (2)
Andreea Raicu și Tudor Chirilă

 

În vara lui 2010, Andreea și Tudor erau surprinși de paparazzi în Centrul Vechi al Bucureștiului, ținându-se de mână. Na durat însă mult, Andreea s-a despărțit de Tudor în octombrie 2011, dorind să păstreze misterul rupturii doar pentru ea.

Citește și: Cine este soția lui Tudor Chirilă și cu ce se ocupă aceasta

Cu ei s-a iubit Andreea Raicu: Horia Tecău

La un an de la despărțirea de cântărețul Tudor Chririlă, Andreea Raicu zâmbea din nou în brațele tenismenului Horia Tecău. În anul 2012, frumoasa vedetă se afișa fericită la brațul lui Horia.

Cu ei s-a iubit Andreea Raicu Horia Tecău
Andreea Raicu și Horia Tecău

Deși relația celor doi era una complicată din cauza carierelor, dar și a distanței, vedetele găseau metode pentru a trece peste greutăți. La început, relaţia Andreei cu Horia părea să evolueze cu paşi repezi. După doar două luni, tenismanul se muta acasă la vedeta TV. Fotoreporterii Click! l-au surprins la acea vreme pe Horia mutându-şi bagajele în vila brunetei. Când ar fi trebuit să sărbătorească un an de relație, Andreea Raicu şi Horia Tecău s-au despărțit.

Fosta vedetă de la Prima TV a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, separarea şi a spus şi motivul. „Da, nu mai suntem împreună. Timpul ne-a demonstrat că provenim din lumi diferite”, mărturisea ea.

Citește și: Andreea Raicu surprinde din nou! Vedeta s-a fotografiat goală

În urma separării de Tecău, Andreea Raicu nu s-a mai afișat cu niciun bărbat în public.