News

Cu ei s-a iubit Valentina Pelinel înainte de Cristi Borcea

Verdict.ro
January 22, 2019 11:38 AM

Viața amoroasă a Valentinei Pelinel (38 de ani) a fost adesea subiectul central al presei mondene. Fostul model a fost întotdeauna discretă în privința vieții ei private. Cel mai cunoscut bărbat din viața vedetei este acum soțul ei, Cristi Borcea. Înainte, însă, Valentina Pelinel și Cristian Boureanu (46 de ani) au fost căsătoriți timp de 7 ani. Au divorțat fără scandal și au rămas în relații bune.

Cu ei s-a iubit Valentina Pelinel înainte de Cristi Borcea

Bărbații din viața Valentinei Pelinel au fost un subiect destul de dezbătut în media.

Cristian Boureanu a fost unul dintre bărbații din viața Valentinei Pelinel. Cei doi s-au iubit timp de 9 ani, dintre care 7 ani au fost căsătoriți. Nu au avut copii, deși fostul model și-a dorit foarte mult să devină mamă. Politicianul are un copil dintr-o căsătorie anterioară, o fată pe nume Ioana.

Cristian Boureanu și Valentina Pelinel s-au căsătorit în 2007 și s-au iubit discret. Au decis să divorțeze de comun acord în 2014. În prezent, Cristian Boureanu se iubește cu modelul Laura Dinca (18 ani).

Cu ei s-a iubit Valentina Pelinel

Un alt zvon care a circulat intens în presa centrală a fost o presupusă relație a vedetei cu un designer celebru. Victor Hugo-Gonzales apare pe lista cu bărbații din viața Valentinei Pelinel, scrie Click!. Potrivit acestor zvonuri, fostul model s-a iubit cu designerul înainte să-l cunoască pe politicianul Cristian Boureanu, pe când locuia la New York, în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, frumoasa blondă nu a confirmat această presupusă relație.

Cu ei s-a iubit Valentina Pelinel

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. Fostul model și omul de afaceri s-au cununat religios în Ungaria pe data de 29 septembrie 2018. Cuplul are împreună un băiețel, Milan, în vârstă de 2 anișori. Cei doi așteaptă încă doi copii, două fetițe, Valentina fiind însărcinată cu gemene.

Cu ei s-a iubit Valentina Pelinel