News

Cui i-a spus Meghan Markle prima dată că este însărcinată! A aflat înaintea Familiei Regale ..

adelina.duinea
October 20, 2018 13:51 PM

Meghan Markle și Prințul Harry sunt foarte fericiți. Ducele și Ducesa de Sussex își așteaptă primul copil în primăvara anului următor. Cei doi au fost extrem discreți cu sarcina.

Ei bine, înainte ca Familia Regală să afle că Meghan Markle este însărcinată, aceasta i-a spus altei persoane despre copil!

Cui i-a spus Meghan Markle prima dată că este însărcinată

Meghan Markle va fi mamă pentru prima dată. Cu doar câteva zile în urmă, Palatul Kensington a anunțat că Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă primul lor copil.

Cuplul a dat marea veste Familiei Regale la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank. Cel puțin așa a lăsat presa să se înțeleagă. Evenimentul a avut loc pe data de 12 octombrie.

Citește și: Unde vor să-și crească Meghan și Harry copilul

Se pare, însă, că cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle, Jessica Mulroney, a știut că aceasta este însărcinată de câteva luni. Potrivit Popsugar, Meghan Markle s-a confesat prietenei sale când a vizitat-o în Toronto, în luna august.

Meghan și Jessica sunt prietene de când actrița din Suits s-a mutat la Toronto pentru filmări. Meghan și Harry sunt în turneul regal în Australia, iar Jessica și soțul ei, Ben Mulroney, i-au însoțit la câteva opriri.