News

Cum a apărut Antonia la party-ul Marie Claire! Ținuta artistei a atras toate privirile

andreea voicu
June 12, 2019 14:40 PM

Marți, 11 iunie, revista Marie Claire Romania a serbat 11 ani de la lansare. Peste 200 de persoane au participat la evenimentul aniversar, însă Antonia a fost cea care a ieșit cel mai mult în evidență. Nu puțini sunt cei care spun că Antonia este cea mai frumoasă femeie din România, iar de acest lucru ne-a convins seara trecută.

Pe aceeasi temaCe au purtat invitații la petrecerea aniversară Marie Claire 11 ani

Cum a apărut Antonia la party-ul Marie Claire!

Solista este conștientă de atuurile sale fizice și întotdeauna alege cele mai hot ținute de scenă. Așa s-a întâmplat și la petrecerea revistei glossy Marie Claire, unde Antonia a susținut un recital de excepție. Nu melodiile ei au impresionat cel mai mult, ci ținuta aleasă de vedetă.

Pentru această ocazie, Antonia a ales să poarte un top mulat, colorat, Versace, și o pereche de pantaloni negri, decupați atât în față, cât și în spate. Cu acest outfit indecent, cântăreața a arătat că are un trup de invidiat, deși are trei nașteri la activ. Antonia arată într-un mare fel și este extrem de sexy. Cu siguranță, iubita lui Alex Velea a încins imaginația celor prezenți la petrecere cu ținuta aleasă, iar cei mai mulți s-au înghesuit în primele rânduri pentru a o putea admira mai bine.

În trecut, Antonia a primit mai multe oferte pentru a poza dezbrăcată, în ipostaze sexy, și a accceptat… dar cu măsură. După ce a născut al treilea copil, Antonia a ales să își facă o operație estetică. Și-a pus silicoane, lucru care a făcut-o să renunțe la sutien și să publice imagini dintre cele mai provocatoare, răsfățându-și peste măsură fanii de pe rețelele de socializare.