News

Cum a fost cerută Kate Middleton în căsătorie. Prințul William a dezvăluit momentul emoționant

iulia.statie
January 23, 2020 16:06 PM

Prințul William este extrem de discret atunci când vine vorba despre viața lui personală, însă într-un interviu recent el a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton.

Pe aceeasi temaCe are Kate Middleton în geantă. Patru lucruri care nu îi lipsesc niciodată

Kate și William s-au cunoscut în 2001, fiind amândoi studenți la Universitatea St. Andrews, iar în următorul an ei decideau să se mute deja împreună. Relația lor a intrat în atenția tuturor atunci când ei au fost surprinși într-o stațiune elvețiană, în 2005. De atunci și până acum, Kate și William au părut non-stop foarte îndrăgostiți unul de celălalt, amintind de un basm.

Deși s-au despărțit de câteva ori, ei nu au putut să stea departe unul de celălalt. Totuși, Kate a devenit iubita oficială a Prințului abia în 2008, după cum au confirmat câteva surse.

Cum a fost cerută Kate Middleton în căsătorie. Prințul William a dezvăluit momentul emoționant

În 2017, o publicație cunoscută, The Guardian, dezvăluia că această întârziere a fost din cauza faptului că Kate nu are sânge albastru, existând unele rezerve privind căsătoria cu o femeie ce nu se afla în cercul aristocratic. William a așteptat aproximativ 9 ani până a o cere în căsătorie pe Kate.

Aceștia au pășit spre altar în 2011 și au trei copii împreună, arătându-le tuturor că relația lor este una perfectă.

Mai mult, Prințul s-a decis în sfârșit să povestească despre cererea în căsătorie, un moment extrem de emoționant, deși el este un om foarte discret.

William a recunoscut că el și Middleton se aflau în Kenia, într-o vacanță romantică. El a ales special Lacul Rutundu, un loc cu adevărat spectaculos. Ei au stat într-o căsuță modestă și au mers la pescuit, iar la sfârșitul zilei, William a îngenuncheat pe veranda căbănuței pentru a o cere pe Kate de soție. El i-a oferit un inel de logodnă împodobit cu safire, ce a aparținut mamei sale, regretata Prințesă Diana.

„Continentul african are un loc special în inima mea. Tatăl meu ne-a dus pe mine și pe fratele meu acolo la scurt timp după ce mama a murit. Niciun loc nu mi s-a părut mai potrivit decât Kenia pentru a o cere în căsătorie pe Katherine.”, a povestit Ducele.

Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate pe 20 octombrie 2010, potrivit Viva!.

Vezi și: 3 tips-uri pentru a avea un dulap mai organizat