News

Cum a reacţionat Elena Ionescu când şi-a văzut fostul soţ cu altă femeie la câteva zile de la divorţ

andreea voicu
September 15, 2019 09:54 AM

Există viaţă după divorţ! Pe această premiză merge şi Dragoş Stanciu, fostul soţ al Elenei Ionescu, ex-Mandinga. Bărbatul a fost surprins săptămâna trecută în compania altei femei.

Pe aceeasi temaElena Ionescu, fosta solistă Mandinga, arată extraordinar după ce a născut. Ce rochiță a îmbrăcat

Cum a reacţionat Elena Ionescu când şi-a văzut fostul soţ cu altă femeie la câteva zile de la divorţ

Elena Ionescu şi Dragoş au fost căsătoriţi doar un an de zile, iar cei doi au semnat recent actele de divorţ la notar. Deşi au împreună un băieţel de 1 an au decis să meargă pe drumuri separate şi să rămână amici de dragul celui mic.

Fostul soţ al artistei a trecut destul de repede peste această despărţire şi s-a afişat deja cu o blondă sexy. Elena Ionescu a vorbit în cadrul unei emisiuni despre imaginile în care fostul său partener apare alături de o altă femeie.

Am divorţat la notar, de comun acord în urmă cu doar câteva zile ( n.r. 11 septembrie). Oarecum, ţinem legătura pentru cel mic. Am văzut imaginile. El alege ce este mai bine pentru el. Să fie sănătos. Pentru mine este importantă cariera şi fiecare trece cum poate peste un divorţ. Nu am mai vorbit de la divorţ. O să fiu responsabilă de copil, iar atâta timp cât este cu mine, nu o să îi lipsească nimic. Cei care mă ajută sunt familia şi prietenii care au rămas după această perioadă, să mă susţină. Totul, probabil, o să reintre în normal’, a declarat Elena Ionescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Elena Ionescu a anunţat că s-a despărţit de tatăl fiului său pe Facebook, motivând că s-au căsătorit prea rapid.

„Da, am divorţat! Luna trecută am decis împreună cu Dragoş de comun acord să ne despărţim. Am vrut să ţinem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe!

Ne-am aşteptat să se întâmple asta? Nu… dar nu suntem nici primii şi nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit şi în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvănel. Uneori, Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat si am iubit fiecare clipă.

Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoşteam. Poate a fost puţin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaşte. Aş face lucrurile diferit? Niciodată. Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viaţa asta şi anume darul de a fii MAMă”, a fost mesajul acesteia.