News

Cum arată acum Dana Mladin, prezentatoarea show-ului „Școala vedetelor”?

adelina.duinea
April 19, 2019 14:12 PM

După anul 1989, Dana Mladin a prezentat unul dintre primele show-uri de divertisment din țara noastră, „Școala vedetelor”. Emisiunea a produs mulți artiști care urcă inclusiv azi pe scenă.

Cum arată acum Dana Mladin, prezentatoarea show-ului TV „Școala vedetelor”?

Danei Mladin s-a retras din fața camerelor de filmare, continuând însă să lucreze în TV. Este creatoarea multor emisiuni de succes, precum „Surprize, Surpize”, „Next Star”, „Plasa de Stele” și multe altele.

Citește și: Ți-o mai amintești pe Andra roșcată și cu părul foarte lung?

„Sunt conştientă că nu mai ştie lumea nimic despre mine. Nu mă deran­jează absolut deloc acest lucru. Probabil, numai de pe Facebook mai ştiu oamenii ce fac, deşi postările mele sunt legate aproape în totalitate de vacanţe.

Lumea mă ştie din călătorii. Când lucrez, nu prea. Interesant este, şi mă bucură acest fapt, că românii încă mă recunosc pe stradă ca „fata de la «Şcoala Vedetelor»”.

Este gro­zav şi onorant pentru mine, că acel moment din istoria TVR a rămas atât de puternic în memoria publicului. Majoritatea lor ştiu emisiunile pe care le fac, dar nu ştiu că eu le produc”, a declarat Dana, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei sale în televiziune! „La fiecare emisiune mă machiam singură”

„Nu mă de­ranjează deloc că lumea nu ştie că eu am produs, de pildă, „Surprize, sur­prize”. Sau că ale mele sunt „Next Star”, „Plasa de stele” şi atâtea alte emi­siuni. Plus, cele cam cinci­sprezece Revelioane de la Antenă.

Îmi place rolul meu din spatele cortinei. Nu mi-e dor deloc de timpurile când eram vizibilă. Am avut norocul ca în toată cariera mea de până acum să fac emisiuni care au plăcut publicului.

Longevitatea lor, în com­paraţie cu alte emisiuni, este o dovadă în acest sens. În plus, unele au creat mode, tendinţe în televiziune”, a declarat Dana Mladin într-un interviu pentru Formula AS.