News

Cum arată acum fosta soție a lui Vladimir Putin. Au trecut 6 ani de la divorț. FOTO

A. S.
January 23, 2020 11:29 AM

Liudmila Putin, fosta soție a lui Vladimir Putin, a dezvăluit de-a lungul timpul situații de neimaginat din viața sa alături de fostul soț, însă în prezent trăiește alături de un bărbat cu 20 de ani mai tânăr.

După divorțul din urmă cu șase ani, Liudmila, fosta soție a Vladimir lui Putin, a evitat atenția publică. La un moment dat, presa rusă a speculat că fosta soție a lui Putin ar fi ales viața monahală, însă acest lucru s-a dovedit a fi neadevărat. La un an după divorțul Ludmilei de Vladimir Putin, în anul 2015 , aceasta s-a căsătorit cu Artur Ocheretniy. Arthur este directorul unei organizaţii non-profit, Centrul pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale, şi este cu 20 de ani mai tânăr decât Lyudmila.

Liudmila Putin, la 6 ani după divorțul de Vladimir Putin
Liudmila Putin, la 6 ani după divorțul de Vladimir Putin

Cum s-au cunoscut Vladimir Putin și Liudmila

Se cunosc puține lucruri despre viața privată a președintelui rus. El s-a căsătorit în anul 1983, pe când avea 30 de ani, cu Liudmila Shkrebneva, atunci de 25 de ani, iar împreună au două fete: Maria și Ecaterina. Maria Putin s-a născut pe 28 aprilie, 1985, în Leningrad, iar Ecaterina Tikhonova un an mai târziu, pe 31 august, în Dresda, Germania.

Citește și: VLADIMIR PUTIN, DIN NOU TATĂ! ALINA KABAEVA, IUBITA PREȘEDINTELUI, A ADUS PE LUME GEMENI

Înainte să ajungă în fața altarului cu Vladimir Putin, în 1983, Liudmila a lucrat ca însoțitoare de zbor pentru compania aeriană rusă Aeroflot. Vorbește fluent limbile germană, franceză și spaniolă. Putin  și Liudmila s-au întâlnit, la începutul anilor 1980, în orașul natal al președintelui rus, Sankt Petersburg. Un prieten comun le-a făcut cunoștință.

Cei doi s-au căsătorit pe 28 iulie 1983. Imaginile de la nuntă făcute publice arată un Vladimir Putin tânăr și o Liudmila fericită, îmbrăcată într-o rochie albă, modestă, ținându-se de mână în fața unei mașini negre. Liudmila Putina a lucrat ca stewardeză pentru PJSC Aeroflot, cunoscută și sub denumirea de Rus Airlines.

După 31 de ani de căsnicie, în 2014, Vladimir Putin și soția sa au divorțat. Liudmila i-a fost alături atât în ultima parte a perioadei în care a lucrat pentru KGB, locuind o perioadă în Germania, acolo unde s-a născut a doua lor fiică, și apoi după ce s-a întors în Rusia. Ea l-a susținut în perioada de ascensiune, de la consilier al primarului din Sankt Petersburg, apoi șef al FSB, premier și pe parcursul mandatelor de președinte.

Citește și: CE FRUMOASE SUNT FIICELE LUI VLADIMIR PUTIN, PREȘEDINTELE RUSIEI

Liudmila, dezvăluiri despre viața alături de Vladimir Putin

Fosta soție a președintelui Vladimir Putin, Ludmila, fostă Putin, în prezent Ocheretnaya, ar fi dezvăluit că viața cu acesta a fost un coșmar. Ludmila ar fi acordat un interviu în care a dezvăluit detalii uluitoare despre căsnicia cu Vladimir Putin.

„M-am căsătorit cu un brav ofițer, dar cu cât deveneam mai apropiați cu atât înțelegeam mai bine că lucrurile pentru care îl iubeam se adevereau a fi imaginare. Era un bărbat sever, aș putea zice „tiran”. Nu ținea cont de dorințele mele. Nu mă observa. Aș zice că avea nevoie de mine doar pentru a susține imaginea unui familist, doar în calitate de mamă a copiilor săi. Îmi este greu să vorbesc despre asta, mă bătea, mă umilea. Viața cu Vladimir era o tortură”, ar fi povestit femeia.