News

Cum arată acum prima soție a lui Cătălin Crișan! Lucia i-a dăruit doi copii artistului

adelina.duinea
April 23, 2019 11:29 AM

Lucia Bubulac, prima soție a lui Cătălin Crișan, arată spectaculos la 54 de ani. Artistul și Lucia s-au despărțit în 2009, după 20 de ani de relație. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Daria și Raris.

Cum arată acum soția lui Cătălin Crișan! Lucia i-a dăruit doi copii artistului

La 54 de ani, Lucia este la fel de delicată, elegantă și zâmbitoare ca întotdeauna. Fosta soție a lui Cătălin Crișan este de profesie medic și își dedică mare parte din timp celor doi copii pe care îi are din căsnicia cu solistul de muzică ușoară.

Lucia Bubulac și fiica ei, Daria
Lucia Bubulac și fiica ei, Daria

Fosta soție a lui Cătălin Crișan a avut succes și ca interpretă de muzică ușoară. S-a lansat pe piața muzicală în anul 1999, când a scos primul ei album intitulat „Lacrimi pe nisip”.

Unele dintre cele mai apreciate melodii ale ei au fost  „Seară de seară” și „Nu te mai las să pleci”. După separarea de Cătălin Crișan, Lucia Bubulac recunoștea că a suferit, dar că a fost motivată să meargă mai departe de cei doi copii ai săi.

„Aş fi ingrată să nu recunosc că am suferit, dar am luat acest eveniment ca pe o provocare a vieţii şi am fost foarte motivată avându-i alături pe Raris şi Daria. Ei mi-au dat putere şi încredere ca împreună să putem merge mai departe”, spunea Lucia Bubulac după separarea de Cătălin Crișan.

Citește și: Cum arată acum prima soție a prezentatorului TV Răzvan Simion

La doi ani de la divorț, Cătălin şi-a refăcut viaţa. La sfârşitul anului 2010, artistul s-a recăsătorit cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupşa (41 ani). Ceremonia religioasă a avut loc în vara anului 2011. În decembrie 2012, Alina l-a făcut din nou tată pe artist, aducând pe lume o fetiţă, Lara Maria. În 2013, cuplul a divorțat.

A doua soție a lui Cătălin Crișan, Alina Cupşa
A doua soție a lui Cătălin Crișan, Alina Cupşa

În urmă cu un an, Cătălin a dezvăluit indentitatea actualei sale iubite, Monica. Cei doi au participat împreună la un eveniment monden. Despre căsătorie, artistul mărturisea: „Am spus că mă însor exact pe 6 februarie, când voi împlini 70 de ani, dacă o mai fi lângă mine. Că atunci oricum nu mă mai ia nimeni”.

Iubita lui Cătălin Crișan, Monica
Iubita lui Cătălin Crișan, Monica. Sursă foto: Libertatea