News

Cum arată Anca Serea după ce a născut a șasea oară

iulia.statie
September 24, 2019 16:43 PM

Talie de viespe, siluetă impecabilă, emanând fericire și fiind o mamă împlinită și o iubită fericită, Anca Serea fură toate privirile chiar și după a șasea sarcină.

Pe aceeasi temaAnca Serea, despre nașterea primului ei fiu: „Am crescut împreună”

Cum arată Anca Serea după ce a născut a șasea oară

La jumătatea lunii august, Anca Serea năștea pentru a șasea oară și cântărețul Adrian Sînă primea călduros cel de-al patrulea copil, o fetiță al cărei nume de botez va fi Leah Maria. Anca arată fără cusur după naștere, silueta ei este invidiată chiar și de tinerele ce nu au devenit încă mămici.

Deși viața cu 6 copii nu este deloc ușoară, mai degrabă foarte activă și extenuantă iar 4 ore de somn nu sunt de ajuns, Anca reușeste să arate senzațional deși a născut acum o lună.

Este drept, Anca Serea nu s-a confruntat niciodată cu problemele de greutate și a reușit să își mențină silueta. Fiind adepta unui stil de viață sănătos, este atentă la ce mănâncă și face sport de câte ori îi permite timpul.

Anca a participat săptămâna trecută la un eveniment monden unde a fost relansarea Mon Boudoir, celebrul parfum al Reginei Maria a României. Parfumul stă sub semnătura maestrului parfumier Robert Bienaimé și evenimentul a avut loc la 100 de ani de la crearea sa.

Iubita cântărețului a atras toate privirile într-o rochie ce îi punea talia în evidență și a emanat fericirea unei mame și iubite împlinite. Vedeta se pregătește pentru botezul micuței Leah Maria, aceasta dezvăluind faptul că evenimentul va fi de forma unei petreceri restrânse, în aer liber, într-o zi însorită de octombrie sau noiembrie.

La eveniment au mai participat vedete ca Doiniţa Oancea, Ana Baniciu, Dana Săvuică, Carmen Negoiţă, Ana Pîrvulescu, Ana Morodan.

Sursă: VIVA!