News

Cum arată casa în care locuiește Andreea Marin

Verdict.ro
February 25, 2019 10:44 AM

În urmă cu aproape un an, Andreea Marin a deschis ușa casei sale publicului larg în cadrul emisiunii „Casă de vedetă”, realizată de Dana Luțu. Locuința vedetei este una pozitivă, încărcată, dar extrem de colorată și plină de animăluțe. Așadar, cum arată casa în care locuiește Andreea Marin?!

Cum arată casa în care locuiește Andreea Marin

Andreea Marin are, fără doar și poate, o casă plină de viață! Vedeta TV are păsări, pești, o cățelușă (Lady), o pisică, dar și o veveriță. Mai mult decât atât, fosta prezentatoare are și un cal în mărime naturală. „Calul este doar în mărime naturală, dar nu e deloc gălăgios. E cel mai tăcut prieten al nostru. Stă aici ca de strajă. El e de fapt o lampă.”

Citește și: Andreea Marin a vorbit despre o a doua sarcină

În bucătăria spațioasă, Andreea are o mulțime de ingrediente depozitate un borcănele mai mici sau mai mari. „Zecile de borcănele pe care le vezi aici în bucătărie au tot felul de ingrediente. În general, acestea sunt făcute din frunze sau din ardei uscați, deshidratați.”

Vorbind despre mâncarea sa preferată, vedeta TV mărturisește că are o salată pe care o mănâncă zi de zi. „E foarte simplă. Din salată de diverse culori, rucola și spanac și o brânză slabă sărată. Nu există „nu se poate”. Eu pot spune „nu” oricărei tentații. Ca să fie clar!”

Citește și: Ce mare a crescut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior! Violeta este superbă

Vorbind despre grădina sa, Andreea mărturisește că îi place ca totul să fie viu, iubind totodată și obiectele recondiționate. „Îmi plac tare mult acești pomi (cireșul și vișinul) pe care fiica mea i-a plantat. Aici am un lămâi care are deja flori și care face fructe în fiecare an. Pomul acesta face rodii.”

„Acesta este colțul nostru. Aici luăm masa, aici ne vin prietenii.”

Mai multe imagini în GALERIA FOTO!