News

Cum arată fiica cea mare a celebrei actriţe Angelica Rivera. Sofia Castro îi seamănă la perfecţie

andreea voicu
April 20, 2019 17:44 PM

În luna februarie a acestui an, îndrăgita actriţă de telenovele, Angelica Rivera, a anunţat că divorţează de fostul preşedinte al Mexicului, Enrique Peña Nieto. Cei doi nu au avut copii împreună.

Pe aceeasi temaCu cine a înlocuit-o fostul preşedinte mexican pe actriţa Angelica Rivera

În schimb, actriţa are trei fiice din prima căsnicie cu José Alberto Castro, pe Sofia, Fernanda şi Regina. Sofia Castro, în vârstă de 22 de ani, şi cea mai mare dintre ele, îi seamănă la perfecţie mamei sale şi este tot actriţă.

Cum arată fiica cea mare a celebrei actriţe Angelica Rivera

Recent, Sofia Castro a anunţat că este într-o relaţie serioasă cu actorul Juan Pablo Gil. Ambii joacă în serialul ‘The Last Dragon’. Cei doi au fost recent în vacanţă, la Cabo San Lucas, în nord-vestul Mexicului, acolo unde şi-au oficializat relaţia.

Sofia Castro a mai avut o relație de șase ani cu fiul unui politician mexican, pe nume Jorge Alvarez, care s-a sfârşit în 2017.

Mama ei, Angelica Rivera, a anunţat că s-a despărţit de Enrique Peña Nieto, după 9 ani de căsnicie. Actrița are cereri uriașe de la fostul soţ.

Conform presei din Spania, Angelica Rivera i-a cerut printre altele soțului ei 35 de mașini de lux pentru ea și rudele ei, dar și ca în următorii 12 ani să zboare doar cu avioane private, pentru a evita să fie în centrul atenției.