News

Cum arată Geta din „Liceenii” la 51 de ani! Este la fel de frumoasă

Verdict.ro
April 15, 2019 12:11 PM

Actrița Cesonia Postelnicu, cunoscută mai ales pentru rolul jucat în filmul „Liceenii”, şi-a păstrat farmecul. Dacă în pelicula de succes se iubea cu Ionică, apropiaţii lor susţin că, în realitate, inima ei bătea pentru Ştefan Bănică Jr, interpretul lui Mihai. După încheierea proiectului, protagoniştii peliculei au rămas prieteni.

Cum arată Geta din „Liceenii” la 51 de ani! Este la fel de frumoasă

Elevii Mihai, Ionică, Dana şi Geta au dat culoare peliculei a cărei premieră a avut loc în 1986. Succesul filmului „Liceenii” a depăşit aşteptările producătorilor, inclusiv ale celor patru actori.

Nu mulţi ştiu, dar ea este fiica celor doi mari artişti, Rodica Mureşan şi Sorin Postelnicu.

Citește și: Actrița din Liceenii, sexy la 50 de ani! O mai recunoști pe Oana Sîrbu?

Tatăl Cesoniei a jucat la Teatrul Odeon, dar şi în câteva filme de succes. A renunţat însă la actorie după anii ’80, când s-a stabilit în Germania, unde a studiat Arhitectura.

Cât o priveşte pe mama ei, una dintre cele mai frumoase artiste din Epoca de Aur, a fost memorabilă în comedia „Secretul lui Bachus” (1984).

Cesonia este acum actriţă la Teatrul Naţional din Bucureşti, unde o puteţi vedea în piesa  „Cinci femei de tranziţie”, dar şi în spectacolul „Idolul şi Ion Anapoda”, potrivit Click!.

Citește și: Când va naşte Lavinia Pîrva! Ştefan Bănică Jr. a făcut marele anunţ

Și-a ținut fiul departe de lumina reflectoarelor

Apropiaţii Cesoniei susţin că actrița are un fiu cu Emilian Simion, cu care s-a căsătorit în 1997 şi de care a divorţat în 2005.  Matei are acum 20 de ani.

Geta din „Liceenii” la 51 de ani