News

Cum arată locuința în care s-au mutat Megan Markle și prințul Harry

Verdict.ro
April 8, 2019 16:19 PM

La începutul anului 2019, Megan Markle și prințul Harry s-au mutat în cabana Frogmore, pe domeniul Windsor. Mutarea a avut loc chiar înainte de naşterea primului lor copil, aşteptat la sfârșitul primăverii.

Cum arată locuința în care s-au mutat Megan Markle și prințul Harry

După logodna din 2017, cuplul regal a locuit în cabana Nottingham, din incinta Palatului Kensington, în Londra. Aceasta din urmă este reşedinţa oficială a fratelui lui Harry, prinţul William (36 de ani) și a soţiei sale Kate (36 de ani), precum şi a celor trei copii ai lor; George, Charlotte şi Louis.

Cabana Frogmore se află în incinta castelului Windsor, la aproximativ 30 de kilometri de capitala britanică. Aceasta este diferită de conacul casei Frogmore, cel care a găzduit recepţia din seara nunţii celor doi.

Citește și: Acum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

„Windsor este un loc foarte special pentru Alteţele Lor Regale, care se bucură că reşedinţa lor oficială se află pe domeniu“, a subliniat Palatul Kensington. Cabana Frogmore datează din secolul al XIX-lea și are două etaje.

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuia Kate Middleton înainte să-l cunoască pe prințul William? Locuința este scoasă la vânzare

„Nu vor să locuiască uşă-n uşă cu William şi Kate ..”

Frogmore a suferit renovări de milioane de lire sterline, pentru a face locuința cât mai confortabilă şi primitoare. Comparativ cu fosta locuință, care avea doar două dormitoare, unde Harry şi Meghan locuiau vis-à-vis de prinţul William şi ducesa de Cambridge, Frogmore House dispune de 21 de camere, precum şi de o sală de gimnastică şi de yoga.

Citește și: Motivul real al conflictului dintre Meghan Markle și Kate Middleton

„Harry şi Meghan vor să se mute şi au nevoie de mai mult spaţiu, dar nu vor să locuiască uşă-n uşă cu William şi Kate. Nu există niciun motiv pentru care reşedinţa lor oficială ar trebui să fie la Palatul Kensington.

Există numeroase alte opţiuni, incluzând posibilitatea de a-şi cumpăra din banii lor propria locuinţă. Catherine şi Meghan duc vieţi foarte diferite, iar asta se va vedea cu atât mai mult în timp“, a declarat sursa, potrivit Adevărul.

Meghan Markle și prințul Harry s-au cunoscut în vara anului 2016. Întâlnirea lor a fost aranjată de un prieten comun, pe când fosta actriţă americană era în trecere prin Londra. Cei doi au mărturisit mai târziu că ştiau foarte puţine unul despre celălalt. Viteza cu care s-a dezvoltat relaţia dintre ei i-a surprins pe amândoi.

„Faptul că m-am îndrăgostit atât de repede de Meghan a fost atât de incredibil, încât a fost o confirmare că, pentru mine, astrele erau aliniate. Totul era perfect”, a spus Harry ulterior, potrivit Mediafax.

Iată cum arăta cabana în care locuiește cuplul înaintea renovărilor de 1,4 milioane de lire sterline: