News

Cum arăta Loredana Groza pe vremea când cânta cu BUG Mafia. Avea doar 28 de ani FOTO

A. S.
January 16, 2020 17:51 PM

Loredana este una dintre cele mai apreciate artiste din România și are și una dintre cele mai longevive cariere muzicale. În urmă cu 22 ani de zile, cântăreața cucerea publicul alături de băieții de la BUG Mafia, cu care lansa piesa ”Lumea e a mea”.

”Ridică-mă la cer”, unul dintre versurile piesei ”Lumea e a mea” lansată de Loredana împreună cu BUG Mafia, devenea acum 22 de ani unul dintre cele mai fredonate în rândul tinerilor și adolescenților. Pe atunci, Loredana avea doar 28 de ani și arăta complet diferit.

22 de ani de la prima colaborare Loredana BUG Mafia

1998 a fost anul în care Loredana a lansat, în luna decembrie, maxi-single-ul „Lumea e a mea” înregistrat cu B.U.G. Mafia și produs de Media Pro Music, piesa care dă titlu acestui single având un succes fantastic. Videoclipul – și acesta foarte apreciat – este semnat de Bogdan Albu. Pe atunci, Loredana avea doar 28 de ani, iar melodia ”Lumea e a mea” a rămas ca fiind una de referință în HipHop-ul românesc.

Loredana împlinește 50 de ani. Care sunt cele mai cunoscute melodii

Loredana Groza Boncea este născută pe 10 iunie 1979. Și-a început carieră la Onești, locul unde s-a și născut. Albumul său de debut ”Bună seară, iubito”, a fost lansat în 1988, piesă cu același nume fiind una din cele mai cunoscute piese ale ei. În 2002, inspirată de succesul albumului Agurida, Loredana decide să reinterpreteze melodii din perioadă interbelică, care fac parte din albumul live Zaraza–vanzătoarea de plăceri lansat în decembrie 2002.

Citește și: CE OPERAȚII ARE LOREDANA GROZA. MEDICII ESTETICIENI AU DAT VERDICTUL: CONTURUL FEȚEI, NAS, BUZE, GÂT, POMEȚI, CEARCĂNE, TOATĂ FAȚA E MODIFICATĂ

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on

Citește și: LOREDANA GROZA, O NOUA APARITIE CONTROVERSATA: «VARSTA NU CONTEAZA…. CAT TIMP DEVII DE PLASTIC…»

În 2012, Loredana lansează piesa „Apa” alături de Cabron care are un mare succes, fiind multe luni cea mai difuzată piesă la radio. În toamna aceluiași an susține la Sala Palatului concertul intitulat „Dragoste” În 2013 câștigă premiul Radio România pentru Artistul Anului. Susține la Sala Palatului concertul sold out „Magic”.

În 2014 urmează un nou mare concert la Sala palatului „Reveria”. Apoi un turneu național în cele mai importante orașe ale țării. În 2015 concertul la sala palatului pentru a 4-a oară consecutiv „Imaginarium” și încă un turneu național. Tot în 2015 lansează albumul „Imaginarium” pe care include piese noi precum „A ta mireasă”, „Venus și marte”, „Miroși a dragoste”. În 2016, pentru a 5-a dată consecutiv, susține la Sala Palatului concertul „Sentimente” și lansează în premieră piesa „Ziua de azi”. În 2017, Loredana  susține concertul „Ador” la Sala Palatului, fiind sold out. În 2018 și 2019 joacă în musical-urile „Mamma Mia” și „We will rock you”, susținute prin toată țara, interpretând rolurile Dona Sheridan – în „Mamma Mia” și Killer Queen (în „We will rock you”).

Loredana a fost jurată la Vocea României în primele 7 sezoane (2011-2017). Artista  este căsătorită cu Andrei Boncea și are o fiică.

Citește și: DELIA, ANTONIA, LOREDANA CIUBOTARU – CELE MAI RECENTE ȚINUTE DE SCENĂ ALE ARTISTELOR