News

Cum arăta Olivia Steer când prezenta 'Dansez pentru tine' cu Ştefan Bănică Jr.

andreea voicu
March 3, 2019 13:28 PM

În urmă cu 13 ani, Olivia Steer prezenta împreună cu Ştefan Bănică Jr, primul sezon al emisiunii ‘Dansez pentru tine’, de la Pro TV.

Înainte de a fi cooptată în show, pe soţia lui Andi Moisescu o mai puteam vedea la ştirile de dimineaţă de la Pro Tv, alături de Mihai Dedu. La vremea respectivă, Olivia Steer era extrem de iubită de public şi era poreclită ‘micuţa englezoaică’.

Din 2010, de când a murit sora şi tatăl ei, Olivia Steer a renunţat la televiziune, şi-a schimbat stilul de viaţă şi priorităţile. Ambii au fost răpuşi de cancer.

Am încercat să găsesc şi alte modalităţi prin care să se vindece. A fost mult prea târziu. Nu a mai vrut să creadă că altceva putea să o salveze. A mai trăit cinci ani. A murit când Alex avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceiaşi ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană şi după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească“, a povestit Olivia Steer, pentru Adevărul.

Cum arăta Olivia Steer când prezenta ‘Dansez pentru tine’ cu Ştefan Bănică Jr.

De atunci, Olivia Steer, în vârstă de 40 de ani, s-a schimbat radical şi şi-a îndreptat atenţia spre blogul său, unde promovează un stil de viaţă sănătos, şi anume hrana raw-vegană.

În ultimii ani a împărţit România în două cu lupta împotriva vaccinurilor. Nu de puţine ori, declaraţiile soţiei lui Andi Moisescu au provocat revoltă în mediul online.

Andi Moisescu, soţul ei, i-a luat întotdeauna apărarea: „Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic, pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule”, declara Moisescu pentru revista Plafar.

Tot la Pro TV, Olivia Steer a mai realizat emisiunea economică „Business Magazin” (2007), iar apoi „Doamne de poveste” (2010), la Acasă TV.

 

View this post on Instagram

 

life is a feedback

A post shared by Olivia Steer (@oliviasteer) on