News

Cum arată primul soț al Corinei Dănilă? Este un cunoscut prezentator tv

andreea voicu
June 14, 2019 14:39 PM

Despre viața personală a Corinei Dănilă, una dintre cele mai cunoscute și versatile personalități de televiziune, nu se știu prea multe lucruri. Vedeta a avut mereu grijă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Pe aceeasi temaIti mai amintesti de CORINA DANILA, celebra actrita din "Numai iubirea"? Cum arata ACUM? Schimbarea e colosala 

Pentru cei care nu știu, prezentatoarea tv a fost căsătorită în urmă cu mai bine de 20 de ani cu un cunoscut prezentator tv.

Celebra actriță din ‘Numai Iubirea’ s-a iubit cu Valentin Moraru, prezentator de emisiuni sportive. Cei doi s-au cunoscut când lucrau la Pro Tv. Căsnicia lor nu a durat din cauza distanței. Acesta a fost singurul soț al vedetei și nu au avut copii împreună.

‘L-am cunoscut pe soțul meu la PRO TV. M-a păcălit Valentin Moraru, care prezinta știrile din sport, și m-a luat de nevastă. Dar cred că l-am păcălit și eu pe el…’, mărturisea Corina Dănilă într-un interviu.

Cum arată primul soț al Corinei Dănilă? Este un cunoscut prezentator tv

La vremea respectivă, Corina Dănilă făcea naveta la Chișinău din pricina muncii, iar acest lucru a dăunat relației. Corina și Valentin au divorțat la scurt timp după ce ea s-a întors din Republica Moldova la București. Divorțul a avut loc în anul 1999.

‘Greu. Pentru ca avem un catel care trebuie scos afara de doua ori pe zi, iar masina de spalat nu functioneaza singura – ea trebuie bagata in priza. De aceea, dar nu numai de asta, va trebui sa fac niste drumuri acasa din cand in cand. Deocamdata, nu stiu exact cat voi mai sta la Chisinau, dar cred ca nu e vorba doar de o saptamana sau doua’, mai declara Corina Dănilă.

Corina şi-a început cariera în Televiziunea Română în 1994 în postura de crainic TV și prezentator de știri la TVR Internaţional. Ea are o fiică, pe Rianna, din relația pe care a avut-o cu pilotul Norris Măgeanu. Cei doi nu au fost căsătoriți.