News

Cum arată și cu ce se ocupă acum fostul soț al Paulei Chirilă

Verdict.ro
March 23, 2019 12:17 PM

Şi-au spus adio după 12 ani de relație! Paula Chirilă a decis să divorţeze de soţul ei, Marius Aciu. Deşi ambii au încercat să remedieze problemele de cuplu, au decis, în cele din urmă, să o ia pe căi diferite. S-au despărţit amiabil și în mare secret.

Cum arată și cu ce se ocupă acum fostul soț al Paulei Chirilă

Timp de 12 ani, Paula și Marius au trăit o foarte frumoasă poveste de dragoste din care a rezultat și un copil, o fetiță, Carla Sofia. Deși au făcut tot posibilul pentru a-și salva relație, cuplul a decis să meargă pe drumuri separate.

Acum, Marius Aciu locuiește în Cluj-Napoca și este extrem de activ pe pagina sa de Facebook. Zi de zi, scenaristul publică un „Calendar al zilei altfel” pentru cei pasionați de istorie și nu numai. Pe contul său de socializare apare că este moderator și realizator al LookPlus & LookSport.

Citește și: Ți-l mai amintești pe primul soț al Anamariei Prodan? Cum arată fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu acum

„Am divorţat. Drumurile noastre s-au despărţit. Încerc să fac faţă situaţiei şi să reduc daunele. Nu am fost singura care a luptat! Chiar în ultimii ani el făcea naveta!

A făcut toate eforturile. Amândoi am încercat să ne ţinem pe linia de plutire. Până la urmă am ajuns la concluzia că e mai bine așa. Să sperăm că vom fi fericiţi în altă parte.

Au fost totuşi 12 ani de viata foarte frumoşi şi am fost fericiţi după care nu am mai fost. Nu trebuie să ţii cu dinţii de ceva doar pentru că aşa se cade.

Citește și: Pentru el a fugit de acasă? Cine este primul bărbat din viața Gabrielei Cristea

Regret foarte multe lucruri. N-am fost nici eu destul de atentă cu el, e un om minunat. Şi încă îl mai iubesc. Ţin foarte mult la el. S-a produs o fractură, o ruptură. (…)

Avem foarte multe amintiri frumoase. Acum nu mă întreba de-astea că încep să plâng. Avem foarte multe amintiri frumoase şi atunci când se termina un lucru îţi aminteşti doar de lucrurile frumoase făcute împreună”, a spus Paula Chirilă în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

De ce au divorțat Paula Chirilă și Marius Aciu

În urmă cu câțiva ani, Paula Chirilă a mărturisit, însă, că a renunţat la verighetă după ce soţul ei s-a întâlnit cu o altă femeie.

Prezentatoarea TV a mărturisit că viaţa i-a rezervat multe surprize, şi nu tocmai plăcute. La un moment dat, Paula a descoperit că soţul ei conversa cu o altă femeie.

Citește și: Paula Chirilă, despre al doilea copil: „Da! Cu omul potrivit, la momentul potrivit”

,,Am descoperit nişte mesaje cu o domnişoară”, a declarat aceasta.

Paula Chirilă şi Marius Aciu s-au căsătorit în anul 2005, la Cluj. Soţul ei este un scenarist, pe care Paula l-a întâlnit la Antena 1, în perioada debutului său în televiziune. Cei doi au o fetiţă pe nume Carla Sofia, în vârstă de 10 ani.