News

Cum arată și cu ce se ocupă Elena Cârstea acum

adelina.duinea
February 11, 2019 11:13 AM

Elena Cârstea este extrem de bucuroasă. La 56 de ani a devenit cetăţean american. Demersurile pentru obţinerea actelor a început cu mult timp în urmă, însă a primit aprobările abia săptămâna trecută, scrie Click!. În prezent, Elena nu mai câştigă bani din muzică, ci din meseria de agent imobiliar.

Cum arată și cu ce se ocupă Elena Cârstea acum

Elena Cârstea (56 ani) le-a împărtăşit vineri şi prietenilor ei marea veste, postând şi câteva poze din sediul Biroului de Emigrări.

„Azi am devenit cetăţean al Statelor Unite”, a scris artista pe Facebook. Procedura nu a fost deloc simplă, deşi artista este căsătorită cu un american. A obţinut cetăţenia după aproape 13 ani, timp în care un avocat s-a ocupat de actele interpretei.

Interpreta este stabilită peste Ocean din 2006, an în care şi-a unit destinele cu cu americanul Glenn Muttard. La scurt timp după oficializarea relaţiei, cântăreaţa şi-a luat cu ea şi fetele adoptive, Sanda (21 ani) şi Adriana (19 ani).

„Eu şi Glenn ne-am cunoscut pe Internet, pe drum, pe traiectorie. Cu totul întâmplător. Şi, mai întâi, am vorbit mult online amândoi. Am vorbit o grămadă, dar el m-a invitat să merg acolo şi am zis: «Ok, hai că vin!», iar la al doilea drum pe care l-am făcut, el nu m-a mai lăsat să plec.

A zis să rămân acolo. Şi m-a cerut de nevastă după o săptămână. Vorbesc serios! Iar eu am zis «Da», pentru că zâmbea foarte drăguţ. M-am îndrăgostit de gropiţele lui. E scump, e un om foarte-foarte în banca lui. Soţul meu e un om foarte drăguţ”, şi-a amintit binecunoscuta cântăreaţă, într-un emoţionant interviu pentru Revista Tango, citat de Click!.

„Nu e un tip bogat, tocmai de aceea apreciez şi mai mult gesturile lui”

„Am învăţat să ne menajăm unul pe celălalt. Dacă eu nu am chef să spăl vasele, spală el. Dacă el nu are chef, fac eu. Deci ne menajăm tot timpul unul pe celălalt. Glenn îmi aduce flori tot timpul, face nişte chestii foarte drăguţe.

Nu e un tip bogat, tocmai de aceea apreciez şi mai mult gesturile lui. Îmi aduce flori aproape în fiecare săptămână, mă mai scoate în oraş. Mai vine de la serviciu şi spune: «Hai, acum mergem la masă» sau mai ştiu eu te miri pe unde. Şi le iubeşte pe fete. Pentru mine asta e cel mai important.”

Ca să-şi câştige existenţa în SUA, Elena a încercat mai multe profesii: vânzătoare la un magazin de cosmetice, dar şi agent imobiliar, meserie care îi aduce venituri frumuşele. Fetele sale adoptate, Sanda şi Adriana, au urmat şcoala în America.

Conform cutumei locale, ambele au lucrat în timpul liber pentru a-şi câştiga banii de buzunar. Sanda a muncit într-o parcare, iar Adriana a fost baby-sitter. După absolvirea liceului, Sanda s-a înrolat în armată şi are deja la activ doi ani de antrenamente dure, ea făcându-şi serviciul militar la West Palm Beach Police. Dar şi sora ei mai mică, Adriana, a îmbrăcat uniforma militară şi ar vrea să urmeze o carieră în armată.