News

Cum arată soția lui Andrei Aradits? Sunt împreună de 17 ani

andreea voicu
April 9, 2019 19:13 PM

După 12 sezoane de ‘Te cunosc de undeva’, la Antena 1, Andrei Aradits s-a reîntors la Pro TV, de unde plecase în 2007. Actorul apare în serialul românesc ‘Vlad’, unde interpretează un rol negativ. Dacă pe el îl cunoaște toată lumea, despre soția lui au apărut puține informații în mediul online.

În urmă cu ceva timp, Andrei Aradits mărturisea că și-a cunoscut partenera de viață în 2002, pe când juca în serialul ‘În Familie’, difuzat la Prima Tv. Andreea făcea parte din echipa de producție a serialului. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar recent au sărbătorit 17 ani de căsnicie.

Cum arată soția lui Andrei Aradits? Sunt împreună de 17 ani

Mai mult de atât, actorul a dezvăluit faptul că soția lui a făcut primul pas. Andreea Aradits a fost și ea actriță, dar a renunțat la actorie pentru a deveni instructoare de yoga.

”Ne-am cunoscut  la serialul În familie! Ea lucra la producție. Însă nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa: „Do you believe in love at first sight or should I walk by again? (n.r. ‘Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec o dată prin fața ta’?) Am zis: „Mm, hai să mă duc. Ceva-ceva tot o ieși în seara asta”, mărturisea actorul într-un interviu pentru femeia.ro

”Acum fix 15 ani, am invitat-o pe fata asta la mine acasă să-i arăt ce muzică pe calculator compusesem. Mi-a mărturisit după ani că bănuia că-i un pretext… nu era. Chiar a ascultat aiurelile mele muzicale’, a mai spus Andrei Aradits.

Nunta lor a fost una atipică, la care au luat parte doar 20 de persoane. Andreea și Andrei și-au invitat prietenii la un fast-food.

”Ne-am gândit să ne luăm și noi, erau atâția oameni în jurul nostru care făceau pasul. Dar, după ce am constatat cât se chinuiau cu toții să le iasă perfect, am luat decizia să dăm petrecerea la fast-food. Au fost maximum 20 de persoane. Am vrut să ne sărbătorim într-un tramvai, dar nu ne-au lăsat, de teamă să nu se rupă cu noi, pentru că era destinat petrecerilor pentru copii”, a mai povestit Andrei Aradits.

Andrei și Andreea au împreună un băiat de 13 ani, pe nume Eric. Copilul a moștenit talentul părinților săi, el jucând deja în serialul ‘Las Fierbinți’.