News

Cum arată soția lui Florin Busuioc! Liliana este și ea actriță

Verdict.ro
November 7, 2018 17:29 PM

Florin Busuioc a suferit un infarct seara trecută, imediat după un spectacol pe care l-a avut în Craiova. Prezentatorul Pro TV a fost resuscitat de trei ori. Ulterior i s-a montat un stent, iar acum starea sa este stabilă. Busu a fost transferat la un spital din Capitală.

Cum arată soția lui Florin Busuioc! Liliana este actriță

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, avea un program foarte încărcat. Actorul era nevoit să se împartă între scenă, platourile de filmare și viața de familie.

Cu toate că acest stil de viață nu-l deranja pe Florin Busuioc, ba chiar se simțea împlinit și fericit să-și împartă timpul astfel, iată că organismul său a cedat.

Oboseala și stresul, în majoritatea cazurilor, stau la baza infarctului, iar Busu nu prea aveam timp liber pentru a se relaxa, conform spuselor sale.

„Nu simt ca aș fi tăiat din timpul liber pe care l-aș fi folosit în alt fel, adăugând un lucru extraordinar de plăcut, pentru că mă simt bine să fac teatru, mă simt bine să combin televiziunea cu teatrul si o să am destule ore de somn când totul se va săvârși…” – spunea Florin Busuioc într-un interviu acordat cu câteva luni în urmă pentru Libertatea.

Liliana Busuioc este femeia alături de care, de ani buni, Florin Busuioc împarte şi bunele si rele. Acum este unul dintre acele momente în care actorul are nevoie de tot sprijinul celor dragi. Marţi seara, el se afla la Filarmonica Olteniei din Craiova, fiind distribuit în piesa Central Park, când le-a spus colegilor că nu mai poate să respire.

A suferit un infarct şi a fost resuscitat de mai multe ori. Liliana, soţia lui Florin Busuioc, a fost anunţată de urgenţă.

Actrița a avut lacrimi în ochi la scurt timp după ce a ajuns în curtea spitalului în care a fost operat Florin Busuioc.

Cei doi au împreună două fetiţe superbe, Natalie de 15 ani şi Catinca de 8 ani. Despre partenera lui de viaţă, de profesie actriţă, Florin Busuioc mărturisea că este o femeie complicata, ca si povestea lor de iubire.