News

Cum arătau Andra și Cătălin Măruță când s-au căsătorit! Imagini din urmă cu 10 ani

adelina.duinea
January 17, 2019 10:19 AM

Andra și Cătălin Măruță trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 12 ani. Cuplul are împreună doi copii, un băiat și o fetiță, David și Eva. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani.

Cum arătau Andra și Cătălin Măruță când s-au căsătorit! Imagini din urmă cu 10 ani

Ca răspuns la „provocarea” ce a acaparat Instagramul în ultimele câteva zile, Andra a publicat o imagine de la nunta ei și a lui Cătălin Măruță, fotografie de acum mai bine de 10 ani. Cuplul a rămas la fel de unit ca în prima zi!

„23 august 2008-23 august 2018: 10 ani de când am spus cel mai frumos „DA!” din viața noastră! ❤️ #10yearchallenge#challengeaccepted”, a scris artista pe contul personal de Instagram.

A post shared by Andra (@andra) on

În urmă cu ceva timp, cuplul a povestit publicului cum a decurs nunta lor.

„Nu-mi aminti de dansul mirilor. Fiecare mireasă are visul ei să danseze într-un fel. Am zis ok, nu e cazul să repetăm. Și dacă o să repetăm, tot nu o să fie ce vreau eu. Așa că mai bine o lăsăm pe sentiment. Și n-am repetat nimic.

Doar că eu am strâns foarte multe emoții de la slujba religioasă, i-am văzut pe părinții noștri, pe frații mei, toate neamurile acolo și m-a apucat plânsul în timpul dansului. Și la un moment dat se uită el așa la mine și am crezut că o să-mi zică: „Iubirea mea, dar te iubesc, dar nu știu ce”. Și el îmi zice:  „Cât mai durează dansul ăsta?”, a dezvăluit Andra.

„Toată nunta aia se uita la mine, eram foarte stângaci, nu știam să mă mișc deloc și aveam impresia că sunt ore. Ziceam: „Cât mai ține frate piesa asta?”.  Cântau cei de la Provincialii și cred că le-a plăcut foarte mult ce se întâmplă acolo…”, a mai adăugat Cătălin Măruță, potrivit Unica.