News

Cum i-a „închis” Familia Regală gura lui Meghan Markle. Ce nu are voie ducesa de Sussex să discute public

adelina.duinea
December 7, 2018 15:11 PM

Familia Regală i-a „închis” gura lui Meghan Markle! Fosta actriță americană, cunoscută până acum pentru puternicele sale opinii politice, este obligată de circumstanțe să renunțe la discutarea lor în public.

Devenită o parte a Familiei Regale Britanice, Meghan Markle este „forțată” de poziția sa socială să-și păstreze opiniile politice pentru sine. Vedeta de la Hollywood și-a legat destinul de cel al prințului Harry în luna mai a acestui an. Ceremonia a avut loc în fața a milioane de oameni din întreaga lume.

Cum i-a „închis” Familia Regală gura lui Meghan Markle. Ce nu are voie ducesa de Sussex să discute public

Cumnata lui Kate Middleton și a prințului William a renunțat la extrem de multe pentru a deveni ducesă de Sussex. S-a mutat în Marea Britanie, renunțând astfel la cariera și opiniile sale politice.

Actrița și-a făcut întotdeauna cunoscute opiniile feministe. În anul 2016, ducesa și-a folosit platforma online pentru a o susține pe Hilary Clinton în lupta sa pentru a deveni președintele Statelor Unite. În același timp, Meghan l-a catalogat pe Donald Trump, oponentul lui Hilary și actualul președinte SUA, drept un caracter/personaj misogin.

„Astfel de opinii stridente au fost reduse la tăcere de „intrarea” sa în Familia Regală Britanică.”

Sursă: www.express.co.uk