News

Cum își revine Channing Tatum după despărțirea de Jessie J

iulia.statie
December 27, 2019 14:52 PM

Deși el și Jessie J s-au despărțit recent, Channing Tatum este gata să iasă din nou la întâlniri. Mai mult, actorul a încercat de curând o aplicație populară de dating, vrând să cunoască pe cineva cât mai repede.

Pe aceeasi temaChanning Tatum și Jenna Dewan au divorțat oficial! Acum două luni ea anunța că este însărcinată

Cum își revine Channing Tatum după despărțirea de Jessie J

„El are o aplicație online de câteva săptămâni. I-ar plăcea să cunoască pe cineva și nu ascunde acest lucru. Chiar vrea să se distreze din nou și nu îi pasă dacă întâlnește pe cineva online sau pe stradă, întâmplător.”, le-a dezvăluit o sursă celor de la E! News.

„Un prieten i-a recomandat această aplicație și el știe că nu are nimic de pierdut dacă o folosește.”, a continuat aceeași sursă.

Luna aceasta, Channing și Jessie J s-au despărțit după un an de relație. Totuși, ei au rămas în relații bune, despărțirea lor fiind discretă, fără pic de dramă.

Tatum, pe lângă a încerca să își facă o iubită nouă, a petrecut sărbătorile cu micuța lui fiică pe care o are împreună cu Jenna Dewan. Cei doi s-au distrat împreună, iar Channing a învățat-o chiar să practice wresling-ul.

„Violența nu este răspunsul niciodată. Dar am o fiică și vreau mereu să știe că se poate apăra. Și sper să scape cu bine persoana ce trezește bestia din acest îngeraș.”, a zis Channing.