News

Cum se simte Andreea Bălan după a treia operaţie şi când va fi externată

andreea voicu
March 25, 2019 16:24 PM

Momente grele pentru Andreea Bălan! Artista a ajuns iar pe masa de operaţie pentru a treia oară. Ea a avut nevoie de altă intervenţie chirurgicală, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge.

Andreea Bălan se află din nou internată, de câteva zile, din cauza unor complicații apărute după operația de cezariană. Pe 15 martie, vedeta a suferit a doua operaţie de îndepărtare a unor hematoame.

Cum se simte Andreea Bălan după a treia operaţie şi când va fi externată

Din nefericire, solista nu a scăpat de bisturiu şi a fost programată pentru a treia operaţie. Andreea Bălan a fost nevoită să suporte o nouă anestezie şi dureri îngrozitoare.

Proaspăta mămică trebuie să mai stea câteva zile în spital sub supravegherea medicilor, deşi îşi dorea cu ardoare să meargă acasă la fetiţele sale, Ella Maya şi Clara Maria.

”Dupa ploaie intodeauna rasare soarele… Ma simt din ce in ce mai bine, iar mesajele voastre m-au ajutat si incurajat enorm! Le-am citit pe toate si va multumesc din suflet. Abia astept sa ajung acasa la fetitele mele , dar trebuie sa mai stau cateva zile in spital fiind atent supravegheata si ingrijita”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan a născut o fetiţă, pe 4 martie, însă a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană. Vedeta a fost internată 2 zile la terapie intensivă. Deşi s-a simţit mai bine după naştere, Andreea Bălan a primit interdicţii din partea medicilor, o lungă perioadă de timp.

 

View this post on Instagram

 

Dupa ploaie intodeauna rasare soarele…? Ma simt din ce in ce mai bine, iar mesajele voastre m-au ajutat si incurajat enorm! Le-am citit pe toate si va multumesc din suflet. Abia astept sa ajung acasa la fetitele mele ??, dar trebuie sa mai stau cateva zile in spital fiind atent supravegheata si ingrijita.

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on