News

Cum și-a schimbat Lavinia Pîrva stilul de când este gravidă? Așa a fost surprinsă artista

Verdict.ro
February 11, 2019 10:39 AM

Anul acesta, Ştefan Bănică (51 de ani) va deveni tătic pentru a treia oară. Chiar dacă are experienţă, emoţiile venirii pe lume a bebeluşului rămân aceleaşi. Lavinia este extrem de răsfăţată de Ştefan, radiând de fericire. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe solist parcându-și mașina în garaj.

Cum și-a schimbat Lavinia Pîrva stilul de când este gravidă? Cum a fost surprinsă artista

Potrivit Click!, zilele trecute, Lavinia (34 de ani) a poftit mâncare libaneză. Artista s-a urcat la volanul maşinii personale, un Nissan Juke, în valoare de 30.000 de euro, şi, însoţită de o prietenă, a ieşit în oraş.

De când a aflat că va fi mămică, ea şi-a adaptat ţinuta vestimentară, îmbogăţindu-şi garderoba cu pelerine sau cu şaluri din caşmir, garnisite cu blăniţă, menite să-i protejeze şi să-i acopere sarcina. Lavinia continuă să poarte cizme cu toc înalt, dar comod. Imaginile AICI!

În timp ce soţia lui îşi răsfăţa papilele gustative, Ştefan își parca bolidul, un BMW în valoare de 50.000 de euro, în garajul vilei sale din Cartierul Tei. A avut nevoie de doar câteva manevre.

Bănică Jr a declarat, recent, într-un interviu pentru Antena Stars, că se simte liniştit şi împlinit, alături de Lavinia Pârva. Cuplul şi-a oficializat relaţia în 2017, după o poveste de dragoste de patru ani. Nu a dorit să se căsătorească în ţară, ci în Bulgaria, invitându-şi la chef doar cei mai buni prieteni şi câteva rude. Şi în 2006, când s-a însurat cu Andreea Marin, a ales tocmai în America. Ştefan mai are doi copii, pe Violeta (10 ani), din căsnicia cu Andreea Marin, şi pe Radu Ştefan (16 ani), din relaţia cu Camelia Constantinescu.