News

Cum şi-a serbat Alina Puşcaş ziua de naştere. Soţul i-a făcut o surpriză de neuitat

andreea voicu
November 3, 2019 16:51 PM

Pe 2 noiembrie, Alina Puşcaş a împlinit 34 de ani! Prezentatoarea show-ul „Te cunosc de undeva” a avut parte de o surpriză din partea soţului său, medicul stomatolog Mihai Stoenescu.

Pe aceeasi temaAlina Pușcaș, cu lacrimi în ochi pe platoul de filmare. Ce au făcut copiii vedetei

Cum şi-a serbat Alina Puşcaş ziua de naştere. Soţul i-a făcut o surpriză de neuitat

Vedeta Antenei 1 şi-a sărbătorit ziua de naştere departe de România. Pentru acest eveniment, partenerul ei de viaţă a dus-o la Paris, oraşul iubirii, şi a răsfăţat-o ca la carte.

Emoţionantă până la lacrimi, Alina Puşcaş a publicat pe Instagram mai multe imagini cu ea şi soţul său. Fotografiile respective o arată pe şatenă cât este fericită în compania iubitului ei, la hotelul de lux unde au stat cazaţi. Mai mult de atât, Alina Puşcaş a fost filmată de soţul ei în timp ce deschidea o sticlă de şampanie lângă turnul Eiffel.

În luna august, Alina Puşcaş a născut pentru a treia oară, însă a revenit destul de rapid la silueta dinainte. Vedeta tv arată extrem de bine şi nici nu zici că are trei copii de crescut acasă.

Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu au împreună au trei copii, iar luna trecută, aceştia au mers în mare secret în fața ofițerului de stare civilă.