News

Dakota Johnson și Chris Martin s-au despărțit

Verdict.ro
June 16, 2019 10:30 AM

Potrivit presei internaționale, Dakota Johnson și Chris Martin s-au despărțit. O sursă apropiată solistului trupei Coldplay a dezvăluit pentru The Sun „cei doi s-au separat, un lucru foarte surprinzător pentru toți cei care îi cunosc”.

Pe aceeasi temaAdele nu suferă după divorțul de Simon Konecki! Are deja un nou iubit

Dakota Johnson și Chris Martin s-au despărțit

Dakota și Chris au fost surprinși pentru prima dată împreună în octombrie 2017. Cuplul a petrecut Crăciunul anului 2018 ca o familie, alături de fosta soție a artistului, Gwyneth Paltrow, și copiii lor, Apple and Moses.

După doar un an și patru luni, Dakota Johnson și Chris Martin și-au spus adio. O sursă citată de The Sun mărturisește:

„Se discuta chiar și despre o logodnă, dar acum el a dezvăluit că au pornit pe căi diferite, ceea ce i-a surprins pe toți cei din jurul lor”.

Citește și: Actorul Daniel Gillies din serialul The Vampire Diaries divorțează de soția sa după 14 ani

Despărțirea este în mod deosebit surprinzătoare pentru prietenii cuplului. Una dintre surse a mărturisit:

„Dakota și Chris erau foarte relaxați și păreau foarte fericiți împreună. Dakota chiar se apropiase de fosta soție a solistului, Gwyneth Paltrow, și de copiii cuplului.”

Dakota și Chris au ieșit la o primă întâlnire în octombrie 2017. Până în luna decembrie a aceluiași an, surse mărturiseau că cei doi „sunt categoric împreună”.

De atunci, relația a devenit din ce în ce mai serioasă. Actrița a petrecut Ziua Recunoștinței alături de fosta soție a solistului, de copiii lor, precum și de actualul soț al lui Gwyneth.

Citește și: Este confirmat! Irina Shayk și Bradley Cooper s-a despărțit

Atunci, o altă sursă dezvăluia noi informații pentru People. „Sunt o familie modernă și se bucură să fie alături unii de ceilalți.” În octombrie 2018, Dakota a negat numeroasele zvonuri false cu privire la o posibilă sarcină.

Sursă: Harper’s Bazaar