News

Dana Rogoz a fost bătută în copilărie. Ce mesaj a transmis actrița

andreea voicu
August 14, 2018 17:42 PM

Un mesaj primit de Dana Rogoz pe pagina personală de Instagram a făcut-o să își amintească momente mai puțin plăcute din copilăria sa.

Dana Rogoz a fost bătută în copilărie de o fată mai mare decât ea. Tânăra a agresat-o chiar pe stradă. Actrița a povestit ce s-a întâmplat la momentul respectiv și i-a transmis un mesaj dur agresoarei sale.

Totul a pornit de la un comentariu pe care Dana primit pe Instagram.

”Imi aduc aminte ca in urma cu ani cand venea la Pro TV am batut-o pe strada… pur si simplu vorbea ingamfat. Noi de varsta ei, eu si o prietena, am intrat in vorba cu ea… sincer o admiram, nah, erau alte vremuri. Ea infumurata a zis ceva in sictir. Era proaspata vedeta ea. Apoi i-am tras un scuipat plus o palma… rusine oricum… e rusine sa te porti urât în sictir cu oamenii care te plac”, a scris o femeie la o poza de-a Danei Rogoz.

Dana Rogoz a fost bătută în copilărie

Dana Rogoz și-a amintit atunci că a fost agresată pe stradă.

”Tocmai am citit pe Instagram acest mesaj. Inițial m-am blocat. Mi s-a oprit respiratia. Probabil m-am blocat la fel ca Dana-copil in momentul respectiv. Dar acum as vrea ca Dana-adult sa se întoarcă în timp, sa-i șteargă scuipatul Danei-copil și să o strângă în brațe, lasand-o sa plângă, cat vrea ea. Si tot Dana-adult s-a chinuit sa ii dea azi un raspuns acestei doamne. Rușinea e a dumneavoastra, doamna. V-am lăsat un mesaj mai lung pe blog. Sper sa îl citiți”, a scris vedeta la scurt timp după ce a văzut mesajul șocant.

Tocmai am citit pe Instagram acest mesaj. Inițial m-am blocat. Mi s-a oprit respiratia. Probabil m-am blocat la fel ca Dana-copil in momentul respectiv. Dar acum as vrea ca Dana-adult sa se întoarcă în timp, sa-i șteargă scuipatul Danei-copil și să o strângă în brațe, lasand-o sa plângă, cat vrea ea. Si tot Dana-adult s-a chinuit sa ii dea azi un raspuns acestei doamne. Rușinea e a dumneavoastra, doamna. V-am lăsat un mesaj mai lung pe blog. Sper sa îl citiți.

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

”Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de multi alti copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată cand eram victima a bullying-ului. Si alti colegi de scoala erau agresati, doar că din alte motive. La mine, “problema” era ca sunt “vedeta”. Atât. Era suficient pentru unii”.

”Uneori ma recunoșteau pe strada, alteori în autobuz, și “admirația” lor se manifesta in felul descris mai sus. Ma scuipau chiar inainte de a se inchide usile de la troleul aglomerat si ramaneam sa ma sterg pe scari, neputincioasă. Aveam vreo 9 – 10 ani. Pe la 12 trebuia sa suport deja mâinile băieților care voiau cu orice preț să ridice fusta Abramburicai pe strada. Dar le treceam pe toate la “riscurile meseriei” și mergeam mai departe”, a mai scris Dana, pe blogul personal despre acest incident nefericit.