News

De ce Cara Delevingne și Ashley Benson și-au confirmat oficial relația

andreea voicu
June 20, 2019 14:52 PM

Cara Delevingne a confirmat că are o relaţie cu actriţa americană Ashley Benson, cu ocazia aniversării primului an de cuplu. Anunțul a fost făcut de modelul Cara Delevingne pe Instagram, în urmă cu câteva zile. Cele două sunt împreună din vara lui 2018, însă au preferat să nu ofere detalii din intimitatea lor.

Pe aceeasi temaCara Delevingne și Ashley Benson și-au confirmat relația pe Instagram

Cu ocazia Pride Month (n.r. Luna Mândriei), Cara a publicat pe Instagram un clip în care își sărută iubita. În videoclip, modelul își prinde tandru iubita de chip și cele două se sărută pasional.

De ce Cara Delevingne și Ashley Benson și-au confirmat oficial relația

Luni, 17 iunie, cele două au fost prezente la Gala TrevorLIVE  de la New York, unde Delevingne a primit premiul de Erou, pentru dedicarea ei în susținerea organizației non-profit The Trevor Project, ce are ca scop încetarea sinuciderilor din comunităţile LGBTQ. 

În cadrul acestei gale, Cara a ținut un discurs, în care a explicat de ce a decis să posteze filmuleţul cu ea și Ashley. De asemenea, ea i-a mulțumit iubitei sale, care a fost alături de ea la eveniment.

‘Există o femeie foarte specială în această sală, căreia vreau să îi mulţumesc. Tu ştii cine eşti! Ea este unul dintre oamenii care mă ajută să mă iubesc pe mine când am nevoie cel mai mult şi chiar am nevoie de asta. Ea mi-a arătat ce este dragostea adevărată şi cum să o accept, ceea ce este mult mai puternic decât aş fi crezut. Te iubesc, Sprinkles’, a declarat Cara Delevingne.

Cu toate că sunt împreună, Delevingne refuză să oficializeze relaţia lor: ‘Nu îmi plac lucrurile oficiale, dar există ceva de genul’. 

Sursa: wmagazine.com