News

De ce e Cara Delevingne împotriva festivalului Coachella

Mihail Tamba
April 16, 2018 16:40 PM

Weekendul acesta, în pressa mondenă și pe rețelele de socializare s-a vorbit doar despre festivalul Coachella. Organizat pentru prima dată în 1999, festivalul este unul dintre cele mai cunoscute din lume, adunând an de an oameni de pe toate continentele.

Pe aceeasi tema

Beyonce - un concert fenomenal la Coachella 2018

Ieri dimineață, Instagram-ul a explodat la fotografiile cu ținutele lui Beyoncé, cel mai spectaculos fiind outfitul de inspirație egipteană, creat de Olivier Rousteing de la Balmain.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

#Nochella

Cara Delevingne, celebrul fotomodel, care se poate lăuda și cu câteva roluri în producții cinematografice de succes, și care are peste 40 de milioane de fani pe Instagram, nu a fost atât de încântată de festival, ea fiind o activistă de renume. Ba mai mult, a folosit hashtag-ul #Nochella, exprimându-și lipsa de entuziasm față de un festival al cărui organizator „este anti LGBT și pro guns”, făcând referire la probemele recente din State, unde au avut loc mai multe atacuri armate în școli și licee.

Fanii i-au înțeles poziționarea în raport cu acest eveniment, totul până când a postat o fotografie cu Beyoncé, în descrierea căreia aprecia performace-ul iconic al artistei. A fost acuzată de o ușoară ipocrizie, unii crezând că Delevingne nu și-a ales exact tabăranîn care dorește să se afle.

„Doar pentru faptul că-mi place Beyoncé, nu înseamnă că acum îmi place și Coachella”

Dorind să lămurească problema, Cara a postat un text pe InstaStory-ul ei, încercând să nu lase loc de interpretări ulterioare: „Hashtag-ul meu a fost #Nochella. Încă refuz să merg la un festival organizat de cineva care este anti LGBT și pro guns. Sunt îndreptățită să atrag atenția asupra acelui om și a festivalului, și în același timp să-mi arăt aprecierea față de un artist. Doar pentru faptul că-mi place Beyoncé, nu înseamnă că acum îmi place și Coachella.

Cara Delevingne este o susținătoare declarată a comunității LGBT și a drepturilor omului. În momentul de față, ea este una dintre personalitățile de top care se alătură curentelor activiste, folosindu-și influența în scopuri nobile.