News

De ce s-a retras Selena Gomez din lumina reflectoarelor

andreea voicu
September 23, 2019 15:06 PM

Selena Gomez a ales să spună motivul pentru care a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. Artista a vorbit mereu deschis despre problemele sale de sănătate și despre lupta pe care o duce cu depresia și anxietatea. În luna octombrie a anului trecut, vedeta anunța ca dorește să ia o pauză de la social media.

Pe aceeasi temaMotivul pentru care Justin Bieber o evită pe Selena Gomez

De ce s-a retras Selena Gomez din lumina reflectoarelor

Tot atunci, mai multe zvornuri au circulat privind faptul că Selena se internase într-o clinică pentru a-și trata problemele de sănătate mintală. O sursă explica pentru revista People: „ A avut parte de câteva săptămâni foarte grele, iar atacul de panică pe care l-a avut în spital a făcut-o să tragă linie.

Vedeta a vorbit pentru prima oară despre aceste probleme și decizia ei de a cere ajutor la Spitalul McLean din Boston. „Anul trecut, sufeream mental și emoțional și nu eram în stare să mă adun. Nu puteam să zâmbesc sau să păstrez apartențele. Se simțea ca și cum toată durerea mea și anxietatea mă cuprindeau. Atunci a fost unul dintre cele mai terifiante momente din toată viața mea. Aveam nevoie de suport, iar medicii au putut să îmi dea un diagnostic clar.”, a spus aceasta.

Am vorbit cu foarte mulți oameni ce sufereau din aceleași lucruri. Am citit foarte mult despre asta și am devenit foarte pasionată. Am întâlnit medici grozavi și specialiști și sunt foarte norocoasă pentru că pot să lucrez cu unii dintre cei mai buni doctori și psihiatri și sunt lângă mine oameni minunați ce mă ajută în această călătorie. Deși stările mele nu au dispărut total, pot să spun că după un an sunt mai fericită, mai sănătoasă și pot să îmi controlez emoțiile și stările mai mult decât am putut vreodată.”, a adăugat artista.

Jay Ruderman a susținut-o pe Selena printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare. „Curajul pe care l-ai avut pentru a cere ajutor o să îi inspire și pe ceilalți să facă la fel.”, a scris acesta.

De asemenea, Gomez a împărtășit cu fanii săi poze din această călătorie la Boston. „Sunt foarte onorată pentru că am făcut parte din dineul anual al spitalului McLean și pentru că am putut să îmi împărtășesc puțin din poveste.”, a scris Selena.