News

De necrezut! Meghan Markle și-a făcut tatuaj. Ce semnificație are acesta

nicoleta.ispasescu
February 26, 2019 22:07 PM

Meghan Markle și Prințul Harry au fost recent într-un turneu în Munții Atlas, Maroc, unde au vizitat un centru care ajută tinerele femei să studieze.

În cadrul acestui turneu, Meghan Markle și-a făcut un tatuaj pe mâna stângă care are o semnificație deosebită, care îl ajută pe bebelușul din pântecele sale să fie protejat de spirite rele.

Tatuajul pe care Meghan și l-a făcut este cu henna și atât ducesa, cât și bebelușul ei vor primi protecția divină de acum înainte.

De necrezut! Meghan Markle și-a făcut tatuaj. Ce semnificație are acesta

Ducii de Sussex au ajuns la Asni cu ajutorul unui elicopter pentru a întâlni tinerele care au ocazia să studieze datorită eforturilor unui antreprenor britanic.

Elevii care locuiesc în casele construite de EFA i-au așteptat pe Ducii de Sussex și  le-au pregătit o ceremonie specială de bun venit, iar Meghan Markle s-a ales cu un tatuaj cu henna cu o semnificație deosebită.

„Este o tradiţie pentru femeile însărcinate din Maroc să-şi facă un tatuaj cu henna. Se face în pragul unor evenimente importante, precum nunta ori naşterea unui copil”, a explicat Samira Ouaadi, fata de doar 17 ani care i-a făcut tatuajul lui Meghan Markle.

De asemenea, tânăra a mai specificat faptul că acesta se face de obicei în ultimul trimestru de sarcină pentru a ține cât mai departe de spiritele rele de copil și mamă.