News

Decizie șocantă a lui Demi Lovato. Nu este prima oară când o face

Verdict.ro
July 7, 2019 16:59 PM

Demi Lovato ia din nou o pauză de la social media. Cântăreața a făcut anunțul într-un story pe Instagram, în care a scris: „Luând o pauză pentru o vreme. Fiți amabili „. Anunțul vine la scurt timp după ce Lovato i-a luat apărarea managerului Scooter Braun, în timpul scandalului cu Taylor Swift.

După ce Braun și-a anunțat achiziția casei de discuri Big Machine Records, care include toată muzica lui Swift, Swift a trimis o scrisoare către tumblr, exprimându-și dezamăgirea față de Braun și l-a acuzat că a hărțuit-o pe tot parcursul carierei. Demi Lovato, care a semnat cu Braun în luna mai, a venit în apărarea sa pe Instagram.

„Am avut de-a face cu oameni răi în această industrie și Scooter nu este unul dintre ei. Este un om bun „, a scris ea pe Instagram Story. „Personal, sunt recunoscătoare că a venit în viața mea când a făcut-o. Te rog, oprește-te din a îi tîrî pe oameni sau din a îi agresa. E destulă ură în lume și așa”

Decizie șocantă a lui Demi Lovato. Nu este prima oară când o face

Demi a continuat: „Poți să te iei de mine cât vrei,  dar eu voi rămâne întotdeauna loială echipei mele. Eu cred în loialitate mai mult decât majoritatea oamenilor din această lume și dacă numele meu va fi adus în scandaluri, mă voi apăra pe mine și pe cei din echipa mea. „

Lovato a comentat, de asemenea, postarea lui Todrick Hall, fostul client al lui Braun și unul dintre cei mai buni prieteni și cei mai mari susținători ai lui Swift. Hall a postat o captură de ecran a unui post de Instagram, numindu-l pe Braun „rău” și „homofob”.

„Hei boo, nu te știu sau ceva și asta nu este ură, dar să pretinzi că cineva este homofob este foarte serios. Te rog să nu răspândești informații care nu sunt adevărate pentru că  pot garanta că Scooter nu este „, a comentat Lovato. „În calitate de membru al comunității LBGTQ +, nu m-ar fi acceptat dacă ar fi fost. Nicio urmă de hate, doar vreau să lămuresc asta. „

Lovato a făcut pauze de la social media în trecut, așa că atunci când spune că face doar „o pauză”, este de la sine înțeles să presupunem că se va întoarce destul de repede.