News

Delia Matache poartă o ținută extrem de accesibilă ca preț la botezul nepoatei sale

Verdict.ro
April 15, 2018 19:30 PM

Delia Matache, împreună cu soțul ei, Răzvan Munteanu, au fost nași dumincă la botezul fetiței surorii Deliei, care a primit numele Jessica.

Dacă în prima parte a ceremoniei aceasta a ales o rochie superbă, din paiete aurii, la care a asortat niște sandale cu platformă și o geantă neagră -model iconic al casei Chanel -, iată că pentru petrecere, Delia și-a schimbat outfit-ul.

Artista a fost surprinsă într-un costum într-o nuanță de verde ușor metalizată, confecționat dintr-o țesătură fluidă delicată. La acest ansamblu, Delia Matache a ales să combine o pereche de sandale tot cu platformă, de această dată, însă, negre. Look-ul ei este unul curat, dar extrem de elegant.

Un detaliu drăguț în ținuta Deliei este părul, care pare desprins din poveștile cu sirene, tot din paleta verde-albastru, care se potrivește de minune la ținuta artistei.

Ceea ce nu știi, însă, despre outfit-ul Deliei, este că are un preț extrem de accesibil. Este semnat de Uterqüe, un brand spaniol. Sacoul costă 830 RON, iar pantalonii 509 RON. Varianta pe care a mers Delia este una super versatilă și aplaudăm opțiunea unui costum uni, în locul rochiilor mainstream de cocktail sau chiar de seară.

Foto: Instagram

.