News

Designerul belgian Raf Simons va deschide o cafenea

nicoleta.ispasescu
April 11, 2019 13:36 PM

La sfârșitul anului 2018, Raf Simons anunța plecarea și renunțarea la funcția de director de creație de la Calvin Klein, după doar doi ani.

Acest lucru ne-a întristat, într-adevăr, însă având în vedere că desginerul belgian lucrează la propriul brand și lansează două colecții pe an (pentru bărbați), nu aveam motive de îngrijorare pentru el. Ba chiar, ne-am gândit că poate vrea să se extindă și în ceea ce privește moda feminină

După câteva luni de stagnare, Raf Simons anunță primul nou proiect – o cafenea.

Designerul belgian Raf Simons va deschide o cafenea

Zilele trecute, într-un interviu pentru publicația Guardian, designerul belgian Raf Simons a dezvăluit noul său proiect.

Nu este neapărat în zona de fashion, însă Raf Simons are de gând să își perfecționeze abilitățile de creație în lumea textilelor și a mobielierului.

El continuă colaborarea cu compania textilă daneză Kvadrat, iar rezultatele vor fi expuse în Milano, în cadrul târgului Salone del Mobile, care va avea loc luna aceasta.

În locul unei tradiționale prezentări, Raf Simons are de gând să își deschisă propria cafenea, unde să prezinte mobilierul creat de el.

„Vom avea o cafenea și un spațiu de interacțiune socială. Nu este un showroom, va fi un loc pentru inspirație. Sper că va fi la fel de bun precum sună. Este mult mai masiv decât orice am făcut înainte”.

Așa cum afirma și el, Raf Simons are de gând să își folosească creativitatea la maximum, indiferent că este vorba de domeniul modei, sau altul.

„Nu m-am descris niciodată ca un desginer de modă, poate pentru că nu am studiat asta”, a declarat designerul.