News

Despărțirile anului 2019: Ce cupluri celebre și-au spus adio

Verdict.ro
June 10, 2019 11:57 AM

Deși covoarele roșii ale marilor gale de premiere au surprins momente tandre ale unora dintre cele mai apreciate cupluri din Hollywood, după doar două luni, 2019 s-a dovedit a fi un an la fel de dur ca cel care l-a precedat în materie de despărțiri.

Pe aceeasi temaKatherine Schwarzenegger şi actorul Chris Pratt s-au căsătorit

Despărțirile anului 2019

Deși au încercat să-și țină relația cât mai departe de presa trabloidă, la începutul săptămânii trecute, despărțirea lui Bradley Cooper de Irina Shayk a ocupat primele pagini ale aproape tuturor ziarelor de scandal.

Printre toate veștile proaste își face însă loc și una bună. MacKenzie Bezos, fosta soție a proprietarului Amazon, Jeff Bezos aka cel mai bogat om din lume, a decis să doneze jumătate din suma-i rămasă după divorț de 37 de miliarde de dolari.

BRADLEY COOPER ȘI IRINA SHAYK

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit după doar patru ani de relație. Despărțirea a fost una amicală, cei doi stabilind de comun acord împărțirea custodiei fiicei lor Lea De Seine, născută în martie 2017.

„Lucrurile devin mai bune apoi revin la aceeași situație în care se întreabă dacă să rămână un cuplu este cu adevărat mai bine”, a declarat o sursă. „Vor să rămână împreună pentru fiica lor, dar niciunul nu este fericit.”

„Au petrecut ceva timp unul departe de celălat pentru a vedea dacă le-ar fi mai bine pe cont propriu. Au investit foarte mult în această relație și este foarte dificil să se desprindă complet.”

„Ambii încearcă să-și găsească propria cale. Își iubesc fetița foarte mult și asta nu se va schimba niciodată. Au o istorie lungă și o fetiță superbă, ambele îi țin împreună.”

METIN HARA ȘI ADRIANA LIMA

Adriana Lima a făcut nu doar una, ci două schimbări dramatice în viața ei. În ultimele luni, modelul s-a retras oficial din Show-ul Anual Victoria’s Secret și a luat decizia de a nu-și mai „da hainele jos” pentru o ședință foto decât dacă aceasta susține o cauză nobilă.

În ianuarie, modelul a anunțat oficial și că s-a despărțit de iubitul ei, scriitorul turc Metin Hara, alături de care forma un cuplu de aproape un an și jumătate. Adriana Lima a fost căsătorită cu jucătorul de baschet Marko Jarić, din 2009 până în 2016. Împreună, cuplul are două fiice, Valentina (9 ani) și Sienna (6 ani).

RITA ORA ȘI ANDREW GARFIELD

Dacă nici măcar nu știai despre acest cuplu, nu-ți face griji. Nu ești singura/singurul. Aparent este deja în trecut. Relația celor doi ar fi început în luna noiembrie și s-a și sfârșit foarte repede.

HENRI LEVY ȘI DEMI LOVATO

Demi Lovato s-a retras din lumina reflectoarelor după supradoza suferită vara trecută. În lunile recente, solista și-a făcut lent reîntoarcerea în showbiz însă nu singură, ci în compania designerului Henri Levy.

După o relație de patru luni, cuplul s-a despărțit. De Valentine’s Day cântăreața a primit un cățel de la atunci iubitul ei.

Citește și: Nick Jonas și Priyanka Chopra aniversează un an de relație

ALEX GREENWALD ȘI BRIE LARSON

Deși relația lor începuse cu dreptul, iar cei doi chiar se și logodiseră, Alex și Brie s-au despărțit în 2019, după o relație de 6 ani. Despărțirea a fost una amiabilă, cei doi rămânând prieteni.

SHAYNA TAYLOR ȘI RYAN SEACREST

Pentru a doua oară în cinci ani, prezentatorul TV Ryan Seacrest (44 de ani) și iubita lui în vârstă de 26 de ani, Shayna Taylor, s-au despărțit.

TRISTAN THOMPSON ȘI KHLOÉ KARDASHIAN

După ce a înșelat-o de două ori, scandalurile fiind publice, Khloé Kardashian și jucătorul de baschet Tristan Thompson s-au despărțit. Cuplul are împreună o fetiță, True Thompson, în vârstă de un an.

JEFF ȘI  MACKENZIE BEZOS

Jeff Bezos are șansa de a ocupa prima poziție în topul celor mai scumpe divorțuri din lume. Fondatorul conglomeratului Amazon s-a despărțit de soția sa MacKenzie Bezos la doar o săptămână după începerea anului 2019.

Averea netă a CEO-ului Amazon a atins 105,1 miliarde de dolari, în 2018, şi chiar a depăşit-o pe cea a fondatorului Microsoft Bill Gates. Conform publicaţiei New York Post, directorul Amazon are acum o relație cu Lauren Sanchez, o fostă prezentatoare TV, extrem de frumoasă. Şi ea se pregăteşte să divorţeze de soţul ei, Patrick Whitesell, după o căsnicie de 13 ani.

Lauren Sanchez, în vârstă de 49 de ani, şi-a început cariera în jurnalism ca intern la o staţie TV din Los Angeles, în timpul studiilor la Universitatea Southern California.

Sursă: W Magazine